ronine Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 wotam. pytania amatora..jak połączyć kościec z geometrią ludzika co sobie zrobiłem...?? dzieki za pomoc.pozdrawiam
sanki Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 zalezy o jakim programie rozmawiamy. jezeli o maxa chodzi a tak podejrzewam, to modyfikator skin lub physique
lewis Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 moze modyfikator physique ?? http://www.google.pl/search?hl=pl&q=modyfikator++physique&lr= Pozdrawiam
ronine Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 chodzi o Maxa oczywiście....mam model człowieka i obok zbudowałem kościec i zrobiłem mu kilka ruchów...nie wiem czy dobrze to robie i czy w dobrej kolejności.Ale dizęki za odpowiedź. pozdrawiam
Pat Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Modelowanie > Rigowanie > Animacja W takiej kolejności. Polecam Skin, jest dużo prostrzy i przyjemniejszy w użyciu. Jak się go nauczyć? Atakuj helpy i tutki maxa, jeśli nie masz możesz zassać ze strony Autodesku.
ronine Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 Modelowanie > Rigowanie > Animacja W takiej kolejności. Polecam Skin, jest dużo prostrzy i przyjemniejszy w użyciu. Jak się go nauczyć? Atakuj helpy i tutki maxa, jeśli nie masz możesz zassać ze strony Autodesku. Dzięki wielkie..co do Helpa właśnie go szukałem..ale bez skutków...no cóż będę starał się dalej..dzieki wielkie.
Pat Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 I ja ci się nie dziwię, żeś nie znalazł bo Autodesk ma zjechaną konstrukcję struktury informacji na stronie, ale nieważne. Tu są helpy (Reference Online Help i tutki) http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/linkedsumindex?siteID=123112&id=5728245&linkID=5604642
Rekomendowane odpowiedzi