Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, już daaaawno nie pokazywałem nic nowego, jakiś czas temu widziałem to piękne autko (albo podobne) i stwierdziłem ze musze je zrobić. Jest to GMC Yukon, mam blueprinty którejs wersji i mogą się róznić od tego co niektórzy znajdą w necie, jeśli ktoś znajdzie fajne foty to bardzo prosze o zapodanie ich, z góry thx.

Oto dotychczasowe efekty, wiem ze siata za gesta ale już nie chce mi się jej poprawiać bo wygląda w miare przyzwoicie chyba:

08012006140110bp4.th.png

08012006140831al8.th.png

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ten samochód jest okropny ;P. nadkole trochę dziwne jest. oraz przejście pomiędzy maską a reflektorami powinno być bardziej płynne.

Napisano
  • Autor

czy okropny to juz kwestia gustu, a co do nadkola to wylokaj na foty i sie przekonasz ze jest tam troche dziwnie, u mnie jest troche źle ale narazie nie mam na to pomysłu

Napisano

tez go mialem robic, ale bez top [bp] to ja nie rusze. po screenach widze ze ty tez go nie masz, przod masz >zplaszczony<. tak to w porzadku.>

Napisano

poczytałem sobie właśnie o tym samochodzie, będzie Ci go ciężko zrobić, bo to hybryda i mało jest o nim materiałów :|

Ale nie mówię, że praca jest nie do wykonania :P Byle tak dalej.

BTW. wątek się trocha zakurzył - przydałby się siakiś update :P