cochise Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 Przedstawiam wam owoce mojej dlugotrwalej pracy: Mercedes slk 320. Render: Brazil, HDRI: uffizi Jest kilka bledow i ja o tym wiem najlepiej, wiec prosze ich nie wytykac, wiem ze karoseria jest pozaginana w niektorcyh miejscach i takie tam, ale zabraklo juz checi, zwlaszcza, ze poprawki nie raz wymagalyby robienia od poczatku jakiegos kawalku. Tak wiec to jest wersja ostateczna. Jezeli ktos ma watpliwosci czy to felgi od meziola to: tak, tylko ze od wersji exclusive. Co do wlotu powietrza pod maska, te blaszki metalowe to moja inwencja, uwazam po prostu ze tak mu lepiej. Juz mysle nad nastepnym samochodem, mam nadzieje ze jeszcze nikt nie robil nowego BMW 5, wkrotce zaczynam, na pewno bedzie lepszy niz ten. Ale sie rozpisalem. Pozdrawiam wszystkich vehilkowcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 15 Wrzesień 2003 Share Napisano 15 Wrzesień 2003 model b. ladny dopracowany bugi napewna sa ale jedna rzecz jaka sie w oczy wbija to te odbicie maski matko boskie za duzo tych odbic, wyglada jakby tam ktos kwasu siarkowego nalal ale oceniam pracke w skali ocen szkolnych na 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2003 Share Napisano 15 Wrzesień 2003 Bardzo ładny model, render troszke gorzej... użyj Car Painta... a jeśli używasz to zmień ustawienia, bo może wyglądać lepiej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 15 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2003 Wiedzialem ze ktos sie przyczepi odbic, uwazam ze nie sa za mocne, wydaje sie wam dlatego, ze na samochodzie jest mocno widoczna granica miedzy odbiciem od HDRI a podłogą co tworzy kontrast jaki w normalnym swiecie nie wystepuje. Wydaje mi sie ze jestescie juz przewrazliwieni na tym punkcie i nie dostrzegacie ze tak jest w prawdziwym swiecie. Spojrzcie tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 15 Wrzesień 2003 Share Napisano 15 Wrzesień 2003 Ludziska, skąd wy bierzecie tyle kasy? Przecież Brazil kosztuje kilka tysięcy złotych!!! A tylko tam jest Car Paint :( Wszyscy macie oryginalnego, skąd? Coś czuję, że jest tu jakiś wielki przeket... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 15 Wrzesień 2003 Share Napisano 15 Wrzesień 2003 o Boże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Misic o jesuuuu jest takie cos jak Kazza Edonkey itp. nic wiecej nie mowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 A co wy myślicie, że ja nie szukałem? Jakby to było takie proste to bym już to dawno miał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 17 Wrzesień 2003 Share Napisano 17 Wrzesień 2003 ze tak sie wyraze zagadaj na gg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 17 Wrzesień 2003 Share Napisano 17 Wrzesień 2003 Misic szukać nie umiesz, to jest wszędzie !! [lol2] [lol2] [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 17 Wrzesień 2003 Share Napisano 17 Wrzesień 2003 Pewnie jest... jakby było wszędzie to bym se pomyślał i już bym to miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cochise Napisano 17 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2003 blablablablablablabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi