Ekranjut Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Strudzeni wielotygodniową wędrówką poszukiwacze przygód docierają do Eldorado. Stają w progu piramidy pełnej skarbów. Znajdują się tam liczne złote posągi oraz klejnoty. Niestety, nie są tam jedynymi żywymi stworzeniami, gdyż skarbu strzeże jaguar. Tak to mniej więcej bedzie wyglądać ;P.
Ekranjut Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 Jak narazie zrobiłem kalendarz azteków(a właściwie sam materiał):
SirAnen Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 Nie ma co , jak dla mnie bomba :) Byle reszta byla w takim klimacie i bedziesz zaraz po mnie moim faworytem :P
Ekranjut Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Napisano 3 Sierpień 2006 Zaczalem tez robic jaguara(to jest dopiero moj drugi organiczny model wiec moze byc sporo bledow, niedociagniec). Zamierzam go tez troche w zbrushu przerobic jak bedzie skonczony. Nie oceniajcie renderu(tla) tlko model :P.
SirAnen Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 Tak serio to tlo jest lepsze od modelu :P :) Uwierz mi, organika jest ciezka. Zauwaz, jezeli robisz jaguara to musisz pomyslec o charakterstynych cechach kocich lap oraz inaczej niz pies wygietego kregoslupa.
Leru Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 Ekranjut -> mmmm skarby, klejnoty, dzikie zwierzęta :) Powodzenia!
Ekranjut Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Napisano 5 Sierpień 2006 Jest to ogolny zarys sali(nie robilem tu zadnego oswietlenia jak narazie, a material dodalem tylko po to, by zobaczyc jak to mniej wiecej bedzie wygladac). Swiatlo bedzie padac od gory(jest tam otwor w dachu), gdzies w centrum zamierzam zrobic jakas monumentalna rzezbe, sciany beda ozdobione plaskorzezbami, a reszta skarbow bedzie lezala na ziemi :P. Miedzy kolumnami bedzie przechadzal sie jaguar.
Rekomendowane odpowiedzi