Napisano 2 Sierpień 200618 l Mam problem z mirrorem w Skin. Otóż kiedy ustawiam centrum zielone vertexy są przesunięte bardziej na prawo. Oczywiście powiecie że sęk w tym, by je dopasować. No też właśnie o to chodzi, że wszelkie ustawienia zawodzą, vertexy zachowują się tak, jakby miały "własne" centrum, nawet kolosalnie wysokie wartości nie pomagają :( Zrobiłem już wiele postaci i nigdy nie miałem tego problemu. Ostatnio jednak musiałem stworzyć serię kilkunastu postaci hi-poly, czasu mało więc się śpieszyłem. No i właśnie taki błąd się zdarza tutaj chyba trzeci raz. Pewnie przez moje niedopatrzenie. Mieliście też takie cuda?
Napisano 3 Sierpień 200618 l tez nie wiem po co tematy znikaja najglupsze rozwiazanie jakie jest chyba na swiecie. Co do problemu tez mam go czesto pomaga mi kopiowanie z prawej strony modelu do lewej nie wiem czym to sie rozni ale niekiedy poprostu mirror z lewej do prawej poprostu nie dziala i tylko mam tak w maxie8 ;)
Napisano 3 Sierpień 200618 l Autor A ósemce mówisz? hmmm.... no faktycznie, mi to się zdarza właśnie w ósemce. Wcześniej pracowałem na 4 i 6 i było OK. Dziwne. PS. Ekstra avatar! All rządzi!