Anonymous Napisano 22 Wrzesień 2002 Share Napisano 22 Wrzesień 2002 jaki jest najlepszy plugin do tworzenia drzew...przydal by sie od razu jakis namiar na niego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxic Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 Ja też od jakiegoś czasu poszukuję jakiegoś pluginu do drzew i prosiłbym o działający link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 Hmmm, jest pare dobrych plug-ow do robienie drzew ale ja ich nie mam :D Jakby ktoś miał Onyx Tree Storm albo Tree Factory chętnie zaciągne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckan1 Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 witam! jakby ktos mial namiar na tree storm to bylby bardzo wdzieczny, a tree factory mam z kazy ale nie sprawdzalem jeszcze czy dziala a wazy cos ok 1mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoos Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 wrzuciłem tree storm\'a na ftp\'a Klicka więc możecie go z tamtąd pociągnąć :) nigdy go nie używałem ale powinien działać :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 witam!!1 Wydawalo mi sie ze go uplodnelem :) ale jak to zrobiles to sie ciesze powiedz dziala ci te ftp widzisz cala zwawartosc tego ftp ???? bo jagi mowi ze mu nie dziala :( mi dziala normalnie marcoos to jak z tym jest ??? dziala ci normalnie masz cala zawartosc ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 witam !! Pewnie ci dziala bo widze ze jest nowy folder ale mogles go wzucic do uploadu ale nie wazne musze zrobic pozadek na serwie ale napisz czy widzisz cala zawartosc serwa plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoos Napisano 26 Wrzesień 2002 Share Napisano 26 Wrzesień 2002 działa wszystko ok ! jak ci wrzuciłem niepotrzebnie treestorma to sorry, przejrzłem twoje pluginy i zauważyłem tylko treefactory, ale możliwe że słabo się przyjrzłem temu co masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 witam!!! Wzucaj co chesz najlepiej do uplodu i pobieraj co chcesz :) ten ftp jest dla nas wszystkich :D tylko bez filmow bo 700mb :P ps. ale animetutoriale mozecie wzucac nawet po 2 gb:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoos Napisano 27 Wrzesień 2002 Share Napisano 27 Wrzesień 2002 as you wish:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi