Napisano 4 Sierpień 200618 l witam... chcialbym wiedziec jakie macie zdanie na temat tego rysunku :] jak oceniacie ta pracke itp :D http://img148.imageshack.us/my.php?image=1rysuneksd8.jpg wielkie sorry ze niema heh :D tu macie link :]
Napisano 4 Sierpień 200618 l Szkoda ze nie ma wiekszego formatu .Na miniaturce wyglada bardzo fajnie , wydaje mi sie ze oczy sa za blisko siebie , pomiedzy nimi powinna byc odleglosc oka :P Pozdrawiam :)
Napisano 4 Sierpień 200618 l krzywa ta halle berry ;]. spróbuj dodać trochę głebi np. poprzez umiejętną grę cieni .
Napisano 4 Sierpień 200618 l No :P od razu wiecej widac na wiekszym rysunku , te oczy sa faktycznie za blisko siebie , ,do tego sa moze troche za duze ?.Doczepilbym sie jeszcze uszu , sa za wysoko , gorna krawedz ucha powinna pokrywac sie z wysokoscia brwi , a dolna z dolnym punktem nosa . Pozdrawiam :)
Napisano 7 Sierpień 200618 l podobają mi się tęczówki i źrenice oczu - wypasik :) zastrzeżenia mam do odległości pomiędzy oczami i zle wymodelowych cieni na twarzy. generalnie ich brak, a tam gdzie są, nie są zrobione dobrze - np. kości policzkowe. tak samo galki oczne. wysokość uszu jest ok - nie zapominajcie, że postać na obrazku ma pochyloną do przodu głowę.
Napisano 7 Sierpień 200618 l oczy chyba za duze i za blisko siebie [albo za wysoko pewny nie jestem]i kosci policzkowe bym uwydatnil bo dziwnie wygladaja:]