Gość xmatix Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 witam... chcialbym wiedziec jakie macie zdanie na temat tego rysunku :] jak oceniacie ta pracke itp :D http://img148.imageshack.us/my.php?image=1rysuneksd8.jpg wielkie sorry ze niema heh :D tu macie link :]
lewis Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Szkoda ze nie ma wiekszego formatu .Na miniaturce wyglada bardzo fajnie , wydaje mi sie ze oczy sa za blisko siebie , pomiedzy nimi powinna byc odleglosc oka :P Pozdrawiam :)
mentaller Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 krzywa ta halle berry ;]. spróbuj dodać trochę głebi np. poprzez umiejętną grę cieni .
lewis Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 No :P od razu wiecej widac na wiekszym rysunku , te oczy sa faktycznie za blisko siebie , ,do tego sa moze troche za duze ?.Doczepilbym sie jeszcze uszu , sa za wysoko , gorna krawedz ucha powinna pokrywac sie z wysokoscia brwi , a dolna z dolnym punktem nosa . Pozdrawiam :)
Thorga Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 podobają mi się tęczówki i źrenice oczu - wypasik :) zastrzeżenia mam do odległości pomiędzy oczami i zle wymodelowych cieni na twarzy. generalnie ich brak, a tam gdzie są, nie są zrobione dobrze - np. kości policzkowe. tak samo galki oczne. wysokość uszu jest ok - nie zapominajcie, że postać na obrazku ma pochyloną do przodu głowę.
rowr Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 oczy chyba za duze i za blisko siebie [albo za wysoko pewny nie jestem]i kosci policzkowe bym uwydatnil bo dziwnie wygladaja:]
Rekomendowane odpowiedzi