Gość User190 Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 To dlaczegoby nie starzec w świątyni?? Kamerka pod kątem 45st do facjaty Herkulesa, od dołu, żeby podkreślić jego wielkość, na drugim planie śmieszny staruszek dłubiący posąg :) Np. możecie zrobić posąg z bardzo dużymi piersiami (takimi nie ociosanymi jeszcze), a on bedzie je zmniejszał :) Dzika może ciągnąć za kły, nieść na ramieniu, albo za nogi w pozycji horyzontalnie odwróconej ;) Zamiast świątyni może też być wejście do świątyni - między kolumnami :)
Miśko Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Gdzieś słyszałem że świątynnych klimatów będziecie unikać, ale pewnie się mylę
muody Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 no Miśku, skoro nas wszyscy jadą, to nie ma wyjścia :D Mati - może zamiast świątyni jakieś miejsce z trofeami Heraklesa. :) dzieki za koment
Mariusz Kl Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Dajcie wioske wiem że to dużo modelowania ale efekt końcowy powinien być ok (czyli to co pisałem wcześniej o wiosce i starcu) .... :) Edit: ja nikogo nie jade i nie przjmować się tym że ktoś pisze coś co nie jest związane wogóle z tematem lub tylko pośrednio... róbcie swoje, bo praca musi się bronić sama, a nie jej autor :D
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Av - przecież to wasza praca, a nie moja :P Ja tylko sugeruję :) Może też być scena w której Herkules wyciąga/wynosi tego dzika z obory/stajni, a w dalekim tle rzeźbiarz rzeźbi.. nie wiem - to wasza praca, my możemy tylko sugerować :)
muody Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 maqs był chory, więc nic nie robiliśmy. zaczniemy od środy
Gość User190 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Choroba to chyba najlepszy zcas na zabawę przy kompie!! :) :P
muody Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 wiecie co, dla formalnosci odkopie watek chodzi o to, ze przerywamy, bo caly HDD sie rozwalił, z wszystkimi plikami :| cóż, bywa. sorry
Rekomendowane odpowiedzi