Napisano 6 Sierpień 200618 l Witam! Czy zna ktoś może jakiś program / plugin który podzieli mi siatkę na wybraną ilośc faców. Tak aby dało się to puźniej zapisać w dxf. Pozdrawiam!
Napisano 6 Sierpień 200618 l Autor micholes -> Spoko już się przyzwyczaiłem. Javor -> A taki że jak masz drzewo co ma 650 000 poly to mi się z deka niechce. Znalazłem coś takiego: http://www.scriptspot.com/start.asp?p=download&ID=3295 Ale to rozdziela każdy element. :(
Napisano 6 Sierpień 200618 l micholes, jacy wy? Lis- W 3dsmaxie możesz to zrobić ponieważ masz tam napisane w modyfikator stacku Editable Poly ilość, Poly zaznaczonych. Więc zaznaczasz tyle, detach i jazda. Mógłbyś wogóle powiedzieć poco to chcesz zrobić może by sie jakieś łatwiejsze rozwiązanie znalazło. Może zamiast dxf przenieś na 3ds które też jest obsługiwane przez Acada itp.
Napisano 6 Sierpień 200618 l Autor No niestery musi być dxf. Mam kilka takich obiektów z dużą, bardzo dużą ilością poly i tak będe musiał sie z tym bawić. Pozatym 3ds też ma ograniczenie do 64k poly. :)