znika Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 mam nadzieje ze trafilam w odpowiednie miejsce...od pazdziernika bede studiowac architekture i planuje kupic kompa pod ty kątem, bede miala na to mniej wiecej 2tys (bez monitora)-mozecie mi doradzic co kupic? (laptop oczywiscie z miejsca odpada)mam tylko mgliste pojecie o temacie a nie chce zostac zrobiona w bambuko w pierwszym lepszym sklepie :) dlatego jeszcze raz prosze o jak najbardziej konkretne odpowiedzi i z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaccunio Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 temat o tym, jakie podzespoly komputera sa najwazniejsze w grafice 3d, jak i o konkretnych zestawach byl juz kilka razy poruszany, uzyj szukajki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scottero Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Hmmmm... za tyle pieniedzy to postaraj sie jak najwiecej ramu i jak najszybszy procek wstawic ;) Grafika nie musi byc az taka dobra bo raczej na archi sie cadow uzywa ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts