Shogun 3D Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 Jako, że do wątku o zlocie nie mogłem dodać ankiety, to ten wątek chciałbym poświęcić tylko ankiecie. To jest ankieta wielokrotnego wyboru: możecie zaznaczyć jeden lub więcej terminów. Włączyłem możliwość podglądu, kto kiedy może jechać. Wszelkie dyskusje odnośnie wyników tej ankiety proszę prowadzić w WĄTKU O ZLOCIE, po prostu, żeby się nie rozdrabniać. Z góry dziekuję. :)
thorgal Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 shogunie w tym samym watku dodaj ankiete, mozna to zrobic edytujac pierwszy post.. komu bedzie sie chcialo szukac ankiety w innym watku?
Shogun 3D Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 No właśnie niestety nie ma tak dobrze... :(
vv3k70r Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 kak czwartego wrzesnia to pijcie zdrowie moje :) za Slowackiego mozecie wypic przy okazji :)
thorgal Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 shogunie podaj linka do ankiety w takim razie w tamtym watku ;)
Rekomendowane odpowiedzi