Napisano 7 Sierpień 200618 l Czy się da, a jak TAK to jak opisać i powiązać dwie wskazówki zegara w taki sbosób aby ruszając jedną druga się poruszałą sama ( jak wskazówka minut zrobi 360 stopni to wskazówka godzin 30 stopni ). Dzięki
Napisano 7 Sierpień 200618 l Najlepiej chyba będzie tak przesunąć: minutową o 360 i w tym samym czasie na maxowskiej osi czasu godzinną o 30 oczywiście uruchamiasz animacje w maxie przez klawisz "n"(robi się czerwona oś klatek)
Napisano 7 Sierpień 200618 l Autor a nie da się zrobiś takch założeń przed zrobieniam animacji ( wiem że są takie opcje w maxie widziałem kiedyś jak koleś uzależnił ruch jednego elementu od drugiego i można było to oglądać na żywo w viewporcie - poruszał jednym a drugi sam się poruszał, ale nie pamiętam jak on to zrobił, hmmmm )
Napisano 7 Sierpień 200618 l pod prawym przyciskiem, obok properties jest wire parameters, poczytaj o tym w helpie , bo tak to się robi:)
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor o wielkie dzięki, o to chyba mi chodzi, zaraz poszukam w helpie :)