Secator Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 W ramach relaksu coś prostego: speed modeling kilka godzinami testów otoczenia, hdr i tekstur :] Z efektu końcowego jestem raczej zadowolony, chociaz straszny noise wyszedł (miniaturki są ładne :P) Soft: Lightwave 3d 8.0 + Fprime 2.10 + mapa hdr Galileo Probe (do pobrania z max3d.pl za darmo) ok. 65k polygonów i jeszcze druga wersja oświetlenia (która lepsza??): Czekam na Wasze opinie
rowr Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 drugi mi sie wydaje lepsiejszy chociaz szaderek tego zlotego czegos do mnie srednio przemawia i w drugim masakryczne ziarno ci wyszlo :]
Gość obo Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Drugi render bardziej realistyczny według mnie. podoba mi się :) Tylko mógłbyś jeszcze to ziarno troszke pozbierać ;)
Kuciel Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 ziarno psuje efekt zdecydowanie :/ pozatym w oryginalnym medalu litera P jest tak dziwnie ulozona a u ciebie jest za rowno....
Secator Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Napisano 8 Sierpień 2006 ziarno psuje efekt zdecydowanie :/ pozatym w oryginalnym medalu litera P jest tak dziwnie ulozona a u ciebie jest za rowno....Niejest to model 100% zogdny, czcionka RP jest troche inna, tak samo w oryginale to czerwone coś ma takiego dziwnego bumpa :]
!Ewert Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 usuń mega ziarno i bedzie super:] oczywiście muwie o 2 renderku;]
merv_ Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 to maxwell (2gi) bo bardzo ładny... ale mało "kontarastowy" renderek ;] pozdrawiam
Secator Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Napisano 8 Sierpień 2006 - drobna poprawka (pozbyłem sie śniegu :)
Kuciel Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 no o wiele laniej to sie teraz prezentuje ale to jeszcze nie jest wypas ;)
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 ta czerwien troszkie za plastikowa jakas taka, i przepałke masz. Dziwne ale bardziej wole wersje nieoswietlona :| Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi