Patryska1991 Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 Mam pytanie jakie przedmioty sa potrzebne na architekture w krakowie,bialymstoku,łodzi?wszedzie głownie Matematyka i fizyka?
znika Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 wszystko masz na stronach tych uczelni...w krakowie liczy sie matma fizyka historia/historia sztuki polski i jezyk obcy...w innych miastach podobnie+oczywiscie wszedzie rysunek i to on zazwyczaj decyduje o tym czy sie dostajesz bo jest najwyzej punktowany
laci Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 dokladnie...rysunek jest na 1 miejscu, pozniej matematyka....a potem to juz od uczelni zalezy
greenee Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 ja tez nie wiem dokladnie jakie sa brane pod uwage przedmioty,np. w lodzi czy poznaniu. wiem, ze napewno matma i rysunek,ale boje sie,ze fizyka tez. historia sztuki moze byc:)
Gość ma+ Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 w łodzi matematyka to loozik... nie jest wogóle niczym strasznym... jedynie 2 semestry /bez końcowego egzaminu o ile dobrze pamiętam, choć moge sie mylić ... / i to raczej powtórka z liceum... ewentualnie z niewielkimi dodatkami. jest wiele dużo bardziej upierdliwych przedmiotów ;)
Rekomendowane odpowiedzi