Marduk Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Nie wiem ile przy tym rzesiediałem, ale jak na mnie to strasznie wymęczone :P. Miała być praca od tak dla relaksu, w której jednocześnie pomysł powstawał w trakcie malowania... i tak finalna wersja różni się znacznie od początkowego zamysłu. Chyba nie ma sensu nic więcej pisać. Detal: Jak będzie ktoś zainteresowany, to moge zmodzić coś - w jaki sposób to powstawało :P.
miriam Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Fajny kolo, dziwna ta głowa jakaś, chodzi mi o prawą kość policzkową oraz łypkowate usta - ale pewnie tak ma być ;) ]. . . kolorek też przyjemny . . . a jeśli chodzi o tutka to ja jak najbardziej jestem za Pozdrawiam
kipalol Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 uuuu....fajne . Jakby wyciagniete z Harrego Pottera (polecam ostatnia czesc bardzo ciekawa).Pozdrawiam
Łukasz Jaskólski Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 klawa mordka , troche detalu/faktury brakuje na twarzy dałbym jakiś cien na twarzy pod rondem kapelusza, samo rondo wydaje się być za mało przestrzenne są w pracy ciekawe momenty zwłaszcza górna połowa , kapelusz z fajną teksturą , jakieś zastanawiające kształty w tle najsłabiej okolice ucha ,wymęczone zbytnio
artursadlos Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 chwilami swietne(okolice kapelusza), chwilami zasysa(usta i sliskie powierzchnie) ogolnie podoba mi sie
Rekomendowane odpowiedzi