Gomez Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Witam. Nie znamy się zbytnio więc postaram się zrobic dobre pierwsze wrażenie. Mój pomysł to "Jabłko niezgody". W mojej wersji 3 boginie to słodkie, zepsute lolitki bawiące się Parysem. Chyba mimowolnie zainspirował mnie rysunek Siudmaka na którym Parys był jakimś cyborgiem chyba i ja chyba też go tak zrobię. Jeśli macie jakieś sugestie co do ustawienia poszczególnych postaci (czy ich pozycje wyglądają naturalnie?) to szybko proszę bo zaraz wrzucam je do ZBrusha. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia w bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Wiatam zatem :) Jezeli maja byc lolitkowate to bardziej zawadiackie pozy powinines im nadac :) i przesuń reke kolesia albo ta jedna panne bo wyglada jakby ja za piers trzymał :D :D :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 wszystkei psotacie zlapalbym za tylek (jesli je zrigowales) i pociagnal neiznacznie w dol, maja zbyt spionowana sylwetke, szczegolnei zbyt do gory jest wyciagnieta postac w centrum, zasloneita jablkiem, wyglada rowniez na niedoswietlona, ale moze tak ma byc... tylko ze taka ciemna plama na srodku? czyli tylki w dol tak zeby bardziej stapneli na ziemie i ugieli kolana, reszta fajna :) i ten glow na plecach fajny..... a dorysuj jeszcze gdize si ebeda patrzec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 he he he znacie to w lesie są misie pedały i każdy każdego posuwa, ten pierwszy woła na głos Zróbcie okrąg, zróbcie okrąg, Zapowiada się pierwsza orgia na tej stronie Pozdrawiam i czekam na dalsze wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Brakuje narzdow rozrodczych :) Nie ma co , braki braki braki ;) Licze na Orgie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Gomez -> pierwsze wrażenie masz już chyba za sobą ;) jest bardzo fajnie. Witam w Bitwie i powodzenia życzę :) kruger, SirAnen -> bardzo proszę o zachowanie poziomu wypowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 Dość tego! Nie będzie stojących wałków i ociekających sokiem szparek! :eek: (no może jedna malutka...) ;) Leru -> podziękuję jak wygram :D JmTm00 -> masz rację z tą ręką, zapomniałem o niej a co do zawadiackich póz to chyba nie kojarzą mi się z lolitkami vv3k70r -> obniżyłem im nieznacznie zawieszenie (nie uginając kolan) ale to chyba przez nisko umieszczoną kamerę takie długie wychodzą, w ortograficznym jest ok, zobacz na załączniku - wszystkie postacie miały te same proporcje tylko wzrost różny. Jeśli chodzi o ugięcie kolan to mnie się tak podoba i chyba jest ok, spójrz na to - http://www.fantasyworld.pl/malarze/siudmak/15.jpg Zastanawia mnie jedynie stopa postaci po prawo - chyba powinna być bardziej pionowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Zapowiada sie ciekawie. Nie zepsuj, bo ciekawy temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Witam pani zawiszonej na parysie nagal bym bardziej dynamiczna poze, bo narazie to taki sztywne towarzystwo, jedna tez mogla by siedziec powodzenia :) heh, mogles wstawic zeby bylo wiadomo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Gomez-sa dwa wyjscia, albo dynamika i zegniesz kolana, albo statyka (jak na zalaczonym) i wypchneisz biodra..... jesli masz mozliwosc techniczna to skrzyknij pare osob i kaz im sie ustawic do sceny (i pstryk) a drugim razem naturalnei podejsc do sceny (tak jak ludzie chodza normalnei im kaz lazic) i pstryk..... zobaczysz o co chodzi :) pozy ani artystyczne ani naturalne, jadac od lewej: laska oparta o kolesia-ciezar na dobrej nodze, ale powinna stac na palcach (tak jak ona stoji to ciezko ustac, lduzie tak nei potrafia, chyba ze baletnicy, a rece ma juz ulozone statycznie wiec nei mzoe byc to poza dynamiczna.. to sie gryzie.. najlatwiej bedzie ja psotawic na palcach) kaz jakiejs lasce tak sie uwiesic na kolesiu i pstryk...... bedizesz wiedzial co i jak :) koles-nei wiem cyz nei powinien stac neico bokiem..... reka dziwnie uniesiona.. biodra od jego osi w prawo nieco i ciezar calkiem na prawa jego noge.... laska go przeciez dociaza... i pstryknij taka fotke z jablkiem w rece czlowieka z uwieszona baba... postac w centrum..... unosi sie.... nie wiem co ona robi.. chyab jest na sznurku... nie wiem czy czlowieka mozna chwycic w takiej pozie..... palce i tu i tu? dziwny krok.. dziwne wychylenie.... postac po prawej..... noge powinna (stope) keirowac w kolesia.... i miec palce stopy prawej na wysokosci srodstopia lewej nogi.... albo bardziej wyrzucic biodra do pozy dynamicznej.. w lewo.... a barki w druga strone.... zasadniczo powinienes pomanipulowac osia tylka i osia barkow u postaci... kompozycje ustawiles sztywno.. no ale na poczatku trzeba ludziki wogole poustawiac.... wiec troche je znaturalnij.... jesli robisz rysunki do kadrow to zapomnij o scenie i sobie to narysuj.... i wtedy dopiero przerzuc na kompa... bo widok w viewportach potrafi skrzywic percepcje..... czyli biodra nei w jedenj lini.... barki nie w jednej lini... ludzie balansuja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 ttaaddeekk -> no masz racje, dynamiki tu nie uświadczysz. Nie wstawiałem bo się bałem że Leru ocenzuruje :) maczuga: "Nie zepsuj, bo ciekawy temat :P" -> dzięki za słowa otuchy :D vv3k70r -> dzięki, tego mi było trzeba. Przemyślę i pokażę wyniki. Postacie sa w kontrapostach ale pewnie nie wystarczająco. Panna w środku - chciałem żeby to wyglądało jak szybki doskok - wtedy stałaby mniej więcej tak na palcach ale jak widać kompletnie mi nie wyszło :P Teraz widzę że jest za bardzo wyprostowana i ma za mało ugięte kolana. Chcę żeby się tak przechylała w stronę kamery jakby chciała mu spojrzeć w twarz od dołu, zasłaniając sobą postać po prawej ( bo on chce jej dać jabłko ale tak mało zdecydowanie). W widoku ortograficznym wygląda to chyba lepiej. Panna po prawo - nie mogłem się zdecydować czy ona powinna iść czy stać i to moje niezdecydowanie chyba wyszło na jaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phatahronix Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 No no ładne postacie :) Tylko troche szkoda że nie mają kolorów:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi