rebuzz Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Chodzicie czasem do teatru ?? Ja czasem chodze...... Dzis bylem na musicalu \"the Rocky Horror Show\" .... I Polecam go kazdemu kto mysli ze teatr jest dla starych snobow lub jakis wyższych warstw spolecznych ..... Pozdro i niech \"TEATR\" bedzie z toba :P
malika Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Chodze do teatru chyba częściej niż do kina :P A bywałam już na takich spektaklach, z których snoby by wyszły po kwadransie :) A ostatnio byłam na \"Hamlecie\" granym na dziedzińcu zamkowym. Zupełnie inne przeżycia niż w zamkniętej sali.
rebuzz Napisano 18 Wrzesień 2003 Autor Napisano 18 Wrzesień 2003 Wyglada ze tylko my chodzimy do teatru..... ....
sikham Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 ja nawet raz byłem :] może jak bym mieszkał w wiekszym mieście to kto wie :)
malika Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Hehe, nie wiedzą co tracą :P Teatr naprawdę da się lubić :>
dr Ug Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Wow, jacy Wy kurt...krul...kulturalni;) Do teatru chodze srednio raz na dwa miechy. Uwielbiam gre aktorow \"live\" :) Bardzo lubie chodzic na komedie, totalnie inne przezycie niz ten garunek w kinie. Krakow rulez;)
Gość Połki Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 A ja nawet pracowałem w teatrze:] Wpraedzie tylko przez tydzień, ale wtedy bywałem codziennie[lol]
D@rko Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 w życiu bym do teatru nie poszedł!...(MIŚ:D) a tak na serio ludzie zajmujący się grafiką 3D powinni chodzić do niego nader często, wszak to i scenografia, światło, wszystko na małej formie sceniczne, zupelnie podobne do klasycznej kompozycji 3d. Można się naprawde wiele nauczyć.
leander Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 Ja nie przegapiam żadnych przedstawień teatrów muzycznych, czyli tzw. musicali :) Ale w typowym teatrze też bywam, choć ostatnio coś marnie trafiam.. W razie ciekawszych doswiadczen wrzucajcie jakies relacje :)
rebuzz Napisano 19 Wrzesień 2003 Autor Napisano 19 Wrzesień 2003 z musicali to chyba kazdy zna \"Jesus Christ Superstar\" oraz \"the rocky horror show\" .... W pazdzierniku mam zamiar isc wlasnie na the rocky horror show wraz z hallowen :D..... Ps. Polecam takze \"Okno na parlament\" .......
malika Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 \"Okno...\" też polecam :), a ponadto \"Mayday\" tego samego autora :> tak śmieszne, że na jednym z przedstawień aktorzy musieli na chwile przestać grać, bo publiczność pospdała z krzeseł ;) A mieszkańcom stolicy polecam \"Kształt rzeczy\". Ostatni akt wbija w fotel.
sikham Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 Mayday to mi sie tylko z dyskoteką kojarzy :) jastaaaaaaaaaa :]
dr Ug Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 \"Okno na parlament\" widzieli chyba wszyscy...
saygon Napisano 26 Wrzesień 2003 Napisano 26 Wrzesień 2003 cetnie, ale w moje wsi (radom) jedyne co jest fajne w teatrze to festiwal gombrowiczowski. bo inaczej to mamy same zemsty .... na widzu. ale tez racja ze ogolnie bardziej lubie kino, nie datego ze teatr uwazam za gorszy, ale interesuje mnie konwencja kina i zabawa obrazem ujeciem, czasem. oglnie cala otoczka tego prostokoącika przez ktory widzimy swiat.
rebuzz Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Napisano 28 Wrzesień 2003 no wiesz....kazdy lubi cos innego....Ja lubie kino..jak kazdy chyba :) ... Ale Wiekszosc osob jest negatywnie do teatru nastawiona......:( ... a szkoda bo czasem naprawde sie warto wybrac :D
Rekomendowane odpowiedzi