zbuffer Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Witam! Umieszczam tutaj mój właściwie pierwszy model w Zbrushu. Widać od razu, że wszystkie Zspheres miały tą samą rodzielczość i dlatego taka straszna różnica w gęstośći siatki:/ Niestety jak to robiłem to nie wiedziałem jeszcze, że w ogóle coś takiego jest jak rodzielczość tych magicznych kulek i miejscami jest za gęsto, a miejscami brakuje polygonów i są rozciągnięte...ale czego się można spodziewać jak się człowiek dorwie do programu bez czytania tutoriali:D Model ma ponad 2 071 000 poly (subdiv 7). Jak na mój stary komputer to zdecydowanie za dużo.... Zachęcam do komentowania! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Gut modelen. Tylko czemu ta ropycha ma czworo oczu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2006 Pewnie dlatego, że jedna para to uszy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 zbufer... a planujesz morfing po pocalunku? coby jej korona rosla? i cycki? szkoda z enie.... ale zabka jest wypasna, jak ja pocalujesz to pewnei wymieni korone na ws :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2006 Jasne...jak tylko zakupię stację roboczą....tylko gdzieś mi się zapodziała moja platynowa karta;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 o kuna! ale ucho:p to one takie uszy maja? myslalem ze tylko takie male dziurki.. ale ogolnie daje rade ropucha. pzdr ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Kozackie:] Robiłeś to myszką czy masz tablet, bo sam zaczynam w zbrushu i szlag mnie trafia z tą myszką. Jestem ciekaw czy takie efekty jak u Ciebie mozna osiąnąć za pomocą zwykłego gryzonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 serwus :) fajna :) PRzy następnej bedziesz juz wiedziałodnośnie rozdziałki i pewnie bedzie jeszcze lepiej . Te uszy są intrygujące :D Pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 12 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2006 Dzięki za komenty! Robione oczywiście tabletem....nie wyobrażam sobie robienia tego myszką...chyba to niemożliwe albo baaaardzo oczasochłonne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phatahronix Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Bardzo dobra robota.tylko mugłbyś dać na to kolory :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 chyba materialy albo textury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 mysallem troche o tej zabie, jest ladna, moglbys jej jakas korone wyciac :) i pokolorowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 tylko mugłbyś dać na to kolory :D buehehehehehe :P ps. fajna ale te uszy to smieszne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 wes to maźnij świecowymi to będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Tylko trzeba uważać by monitora nie porysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi