Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Umieszczam tutaj mój właściwie pierwszy model w Zbrushu. Widać od razu, że wszystkie Zspheres miały tą samą rodzielczość i dlatego taka straszna różnica w gęstośći siatki:/ Niestety jak to robiłem to nie wiedziałem jeszcze, że w ogóle coś takiego jest jak rodzielczość tych magicznych kulek i miejscami jest za gęsto, a miejscami brakuje polygonów i są rozciągnięte...ale czego się można spodziewać jak się człowiek dorwie do programu bez czytania tutoriali:D

Model ma ponad 2 071 000 poly (subdiv 7). Jak na mój stary komputer to zdecydowanie za dużo....

Zachęcam do komentowania!

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

zbufer... a planujesz morfing po pocalunku? coby jej korona rosla? i cycki?

szkoda z enie.... ale zabka jest wypasna, jak ja pocalujesz to pewnei wymieni korone na ws :)

Napisano

Kozackie:] Robiłeś to myszką czy masz tablet, bo sam zaczynam w zbrushu i szlag mnie trafia z tą myszką. Jestem ciekaw czy takie efekty jak u Ciebie mozna osiąnąć za pomocą zwykłego gryzonia.

Napisano

serwus :)

fajna :) PRzy następnej bedziesz juz wiedziałodnośnie rozdziałki i pewnie bedzie jeszcze lepiej . Te uszy są intrygujące :D

Pozdrawiam i życze powodzenia :)

Napisano

Dzięki za komenty! Robione oczywiście tabletem....nie wyobrażam sobie robienia tego myszką...chyba to niemożliwe albo baaaardzo oczasochłonne.

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności