vinc Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 Witam. Moja pierwsza praca na forum i poczatkowa w programie, czekam na komentarze i uwagi ( zarowno do architektury jak i wykonania ), przygotowalem sie na ostre uwagi, ale nie badzcie zbyt ostrzy. Rendery w załączniku ( mam nadzieje ze sie załączyły ) po poprawieniu wrzuce to co wyjdzie. Pozdro
piotrek Napisano 13 Sierpień 2006 Napisano 13 Sierpień 2006 Model bardzo zacny, ale nie podobają mi się tekstury na ścianach. Dorób koniecznie jakieś otoczenie, bo w pustej przestrzeni niezbyt ciekawie to wygląda.
vinc Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Napisano 13 Sierpień 2006 wrzucam rendery po kilku zmianach, przepraszam ze takie małe...ale czasowo to by zajelo sporo...w normalnym rozmiarze...
steve_loopez Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 No jak by lepiej:P Moim zdaniem, bardzo ladna pracka. Moglbys wrzucic wieksze obrazki w ostatnim poscie?
Master Kiełbaster Napisano 14 Sierpień 2006 Napisano 14 Sierpień 2006 Przekombinowany ten domek. Rendery spoko, tylko tło zmień na panoramę nieba by się nie przesuwało z kamerą.
vinc Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Napisano 19 Sierpień 2006 Dzieki za komentarze, niedlugo zrobie wieksze ujęcia i wrzuce, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi