Laser Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 mam radeona 7500 HIS z wyjsciem s-vhs i na tv odbieram tylko obraz cz-b. Co zrobić?? MAm kabelek s-vhs -> chinch który to podłączam do EURO które na 100% obsługuje sygnał s-vhs. Telewizor nowy, thomson.
VGT Napisano 18 Wrzesień 2003 Napisano 18 Wrzesień 2003 Ja tam się na tych wszystkich systemach, typach wejść itp. nie znam, ale na moim GForce 2 miałem ten sam problem i gdzieś w ustawieniach wystarczyło wybrać system \"pal\", od tej pory kolorki były.
MeG Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 laser tez mialam ten problem jak podlaczalam laptopa do projektora ( laptop ma tez karte ati) problem tkwil w tym ze kabel byl za dlugi po pierwsze i za cienki kabelek s-vhs musi niestety byc dosc gruby niestety ten kabelek nie jest za tani problem sie u mnie rozwiazal jak kupilam kabel odpowiednio gruby z paroma izolacjami w srodku mozesz tez kupic maly \"wzmacniacz\" sygnalu tez pomoze sama probowalam niestety s-vhs ma ladny syglnal ale jest bardzo \"wrazliwy \"
leander Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 Dokladnie mialem to samo co MeG. Chyba tez musisz sie zaopatrzec w lepszy kabel.
Swietlik Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 Użyj tv-tool, może coś pomoże. Jest lepszy od tych wszystkich gówien nvidi i ati.
MeG Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 swietlik nie wyrazaj sie ok !! prawda jest ze nvidia ma lepiej napisane driversy niz ati wiem sczegolnie problemki mam z 2 monitorami pod linuxem od suse :/
Rekomendowane odpowiedzi