Napisano 15 Sierpień 200618 l Jestem poczatkujacy :D i to moj 1 samochod wiec wsumie bede zadowolny jak chodz troche bedzie przypominał orginal :) renderki widze druzo bogow:P ale postaram sie te co bede umial naprawic :D reszta to nie wiem :)
Napisano 15 Sierpień 200618 l Cześć. Wydaje mi się, że masz za gęstą siatkę na dachu. Ale ogólny zarys jest w zasadzie dobry. Jak dla mnie to przypomina murciellago, czyli nie jest źle. Zobaczymy co napiszą specjaliści od samochodów. Powodzenia.
Napisano 15 Sierpień 200618 l dach jest faktycznie za gęsty tam by starczyło 2 rzędy poly co do reszty to trochę krzywo ułożona siata
Napisano 15 Sierpień 200618 l jak wyżej i wydaje mi sie że wneki w nadkolach sa troszke zaduże ale niemam przed soba referki tego autka wiec nie jestem pewien
Napisano 15 Sierpień 200618 l Autor noo nie mam wprawy :P w modelowniu takich rzeczy i zawsze mi cos rozjezdza a pozniej to juz lipa ;P
Napisano 16 Sierpień 200618 l Bardzo duzo pracy przed toba, model jest bardzo krzywy, wyglada jak z plasteliny, zacznij uzywac chamfera, wtedy samochod bedzie coraz bardziej przypominal oryginal. ale najpierw pozbadz sie nierownosci.
Napisano 16 Sierpień 200618 l A ja powiem tak... Ogolny zarys autka jest wporzadku. Teraz musisz popracowac nad krawedziami i rowkami. "Nie jest zle, jest niezle" :)
Napisano 16 Sierpień 200618 l Autor Bardzo duzo pracy przed toba, model jest bardzo krzywy, wyglada jak z plasteliny, zacznij uzywac chamfera, wtedy samochod bedzie coraz bardziej przypominal oryginal. ale najpierw pozbadz sie nierownosci. A tak w skrocie to na czym to polega?:) i jak to stosowac zeby ladnie wygladalo
Napisano 16 Sierpień 200618 l chamferem zaostrzasz krawedzie - mniej lub bardziej :) To by bylo w skrocie ;) Po prostu tam gdzie ma byc ostrzej to zaznaczasz edge i nadajesz mu chamfera - im jego wartosc wyzsza tym mniej ostra krawedz - nie no to jest wrecz banalne :) Milej pracy!
Napisano 17 Sierpień 200618 l Autor ciagle cos poprawiam ;P zeby jakos wygladalo powie mi ktos jak zrobic szyby?:D bo nie wiem jak sie za to zabrac :) i jeszcze te rowki jakos tez mia tak nie wychodza za ladnie:P
Napisano 17 Sierpień 200618 l Jeszcze poprawiaj karoserie zanim zaczniesz szyby dlubac... Zaostrz krawedzie przy wiatlach... lakier do kitu :/ Wrzucaj screeny w wiekszej rozdzielczosci bo slabo widac.
Napisano 17 Sierpień 200618 l Autor porobilem cos przy swiatlach i troche sprobwalem wygladzic karoserje:P
Napisano 17 Sierpień 200618 l Pokaz siatke bo cos sie mi nie teges wydaje z tymi twoimi plaszczyznami...