Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jestem poczatkujacy :D i to moj 1 samochod wiec wsumie bede zadowolny jak chodz troche bedzie przypominał orginal :) renderki

widze druzo bogow:P ale postaram sie te co bede umial naprawic :D reszta to nie wiem :)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cześć.

Wydaje mi się, że masz za gęstą siatkę na dachu.

Ale ogólny zarys jest w zasadzie dobry.

Jak dla mnie to przypomina murciellago, czyli nie jest źle.

Zobaczymy co napiszą specjaliści od samochodów.

Powodzenia.

Napisano

dach jest faktycznie za gęsty tam by starczyło 2 rzędy poly

co do reszty to trochę krzywo ułożona siata

Napisano

jak wyżej i wydaje mi sie że wneki w nadkolach sa troszke zaduże ale niemam przed soba referki tego autka wiec nie jestem pewien

Napisano
  • Autor

noo nie mam wprawy :P w modelowniu takich rzeczy i zawsze mi cos rozjezdza a pozniej to juz lipa ;P

Napisano

Bardzo duzo pracy przed toba, model jest bardzo krzywy, wyglada jak z plasteliny, zacznij uzywac chamfera, wtedy samochod bedzie coraz bardziej przypominal oryginal. ale najpierw pozbadz sie nierownosci.

Napisano
  • Autor
Bardzo duzo pracy przed toba, model jest bardzo krzywy, wyglada jak z plasteliny, zacznij uzywac chamfera, wtedy samochod bedzie coraz bardziej przypominal oryginal. ale najpierw pozbadz sie nierownosci.

A tak w skrocie to na czym to polega?:) i jak to stosowac zeby ladnie wygladalo

Napisano

chamferem zaostrzasz krawedzie - mniej lub bardziej :) To by bylo w skrocie ;) Po prostu tam gdzie ma byc ostrzej to zaznaczasz edge i nadajesz mu chamfera - im jego wartosc wyzsza tym mniej ostra krawedz - nie no to jest wrecz banalne :) Milej pracy!

Napisano
  • Autor

ciagle cos poprawiam ;P zeby jakos wygladalo powie mi ktos jak zrobic szyby?:D bo nie wiem jak sie za to zabrac

:) i jeszcze te rowki jakos tez mia tak nie wychodza za ladnie:P

e75f933d098f3049m.jpg

28aade5dab60a3eem.jpg

Napisano

Jeszcze poprawiaj karoserie zanim zaczniesz szyby dlubac... Zaostrz krawedzie przy wiatlach... lakier do kitu :/ Wrzucaj screeny w wiekszej rozdzielczosci bo slabo widac.

Napisano
  • Autor

porobilem cos przy swiatlach i troche sprobwalem wygladzic karoserje:P

a31b45ac38d3589bm.jpg

31b680a17e08e8a4m.jpg

bdd89b91479bf5b0m.jpg