virgi Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Jestem poczatkujacy :D i to moj 1 samochod wiec wsumie bede zadowolny jak chodz troche bedzie przypominał orginal :) renderki widze druzo bogow:P ale postaram sie te co bede umial naprawic :D reszta to nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi84 Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Cześć. Wydaje mi się, że masz za gęstą siatkę na dachu. Ale ogólny zarys jest w zasadzie dobry. Jak dla mnie to przypomina murciellago, czyli nie jest źle. Zobaczymy co napiszą specjaliści od samochodów. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 dach jest faktycznie za gęsty tam by starczyło 2 rzędy poly co do reszty to trochę krzywo ułożona siata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 jak wyżej i wydaje mi sie że wneki w nadkolach sa troszke zaduże ale niemam przed soba referki tego autka wiec nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virgi Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2006 noo nie mam wprawy :P w modelowniu takich rzeczy i zawsze mi cos rozjezdza a pozniej to juz lipa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Bardzo duzo pracy przed toba, model jest bardzo krzywy, wyglada jak z plasteliny, zacznij uzywac chamfera, wtedy samochod bedzie coraz bardziej przypominal oryginal. ale najpierw pozbadz sie nierownosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 A ja powiem tak... Ogolny zarys autka jest wporzadku. Teraz musisz popracowac nad krawedziami i rowkami. "Nie jest zle, jest niezle" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virgi Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 Bardzo duzo pracy przed toba, model jest bardzo krzywy, wyglada jak z plasteliny, zacznij uzywac chamfera, wtedy samochod bedzie coraz bardziej przypominal oryginal. ale najpierw pozbadz sie nierownosci. A tak w skrocie to na czym to polega?:) i jak to stosowac zeby ladnie wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 chamferem zaostrzasz krawedzie - mniej lub bardziej :) To by bylo w skrocie ;) Po prostu tam gdzie ma byc ostrzej to zaznaczasz edge i nadajesz mu chamfera - im jego wartosc wyzsza tym mniej ostra krawedz - nie no to jest wrecz banalne :) Milej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virgi Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2006 ciagle cos poprawiam ;P zeby jakos wygladalo powie mi ktos jak zrobic szyby?:D bo nie wiem jak sie za to zabrac :) i jeszcze te rowki jakos tez mia tak nie wychodza za ladnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Jeszcze poprawiaj karoserie zanim zaczniesz szyby dlubac... Zaostrz krawedzie przy wiatlach... lakier do kitu :/ Wrzucaj screeny w wiekszej rozdzielczosci bo slabo widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virgi Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2006 porobilem cos przy swiatlach i troche sprobwalem wygladzic karoserje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 Pokaz siatke bo cos sie mi nie teges wydaje z tymi twoimi plaszczyznami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Sierpień 2006 Share Napisano 17 Sierpień 2006 super felgi nie ma co ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi