Gość Morte Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Witam wszystkich forumowiczów!Mój debiucik na forum,pierwsza pracka tutaj. Całość stworzona w Blenderze i Gimpie, głównie bawiłęm się z tekturami, moze idealne nie są ale jestem zadowolony z efektu. No dosyć mojej pisaniny: http://img503.imageshack.us/img503/1237/ghoul3ut2.jpg Będę wdzięczny za wszelkie komentarze, uwagi, krytkę:) Pozdrawiam, Mortep.s. mam na dzieje ze wątek jest dobrze nazwany, jeśli nie to krzyczcie:)
Knysha Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Definitywnie nie jest to ghul ;] Nie podoba mi sie render - troszke zabardzo cukierkowy :P Pokaz siateczki
peterr Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Brzydki on...za długa szyja:P Ale tak - tekstura łba i oczy mi sie podobają [chociaż może zielone oczy to przesada:P] fajna mgiełka mu z ust wychodzi nie podoba mi sie to co jest za nim..no ale lepsze to niż nic.. ogólnie to spoko jak na 1 pracke.... ps. czy to coś jest w stanie rozkładu:>??
AGmakonts Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 mało ghulowe bardziej jakies zmutowane zombie bogłes lepiej zagrac swiatłem
Chalek Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 toxic-fantastic render fatalny, model nie wiem, moze dobry, jakos ciezko ocenic, tekstury wygladaja na zbyt niska rozdzielczosc (bump). Nie jest jakos tragicznie ogolnie.
Gość Morte Napisano 18 Sierpień 2006 Napisano 18 Sierpień 2006 Dzięki za komenty, rzeczywiscie musze popracowac nad swiatłem, ale z tym nic już robić nie będę, biorę się za następna pracke.
Rekomendowane odpowiedzi