Napisano 17 Sierpień 200618 l Witam wszystkich forumowiczów!Mój debiucik na forum,pierwsza pracka tutaj. Całość stworzona w Blenderze i Gimpie, głównie bawiłęm się z tekturami, moze idealne nie są ale jestem zadowolony z efektu. No dosyć mojej pisaniny: http://img503.imageshack.us/img503/1237/ghoul3ut2.jpg Będę wdzięczny za wszelkie komentarze, uwagi, krytkę:) Pozdrawiam, Mortep.s. mam na dzieje ze wątek jest dobrze nazwany, jeśli nie to krzyczcie:)
Napisano 17 Sierpień 200618 l Definitywnie nie jest to ghul ;] Nie podoba mi sie render - troszke zabardzo cukierkowy :P Pokaz siateczki
Napisano 17 Sierpień 200618 l Brzydki on...za długa szyja:P Ale tak - tekstura łba i oczy mi sie podobają [chociaż może zielone oczy to przesada:P] fajna mgiełka mu z ust wychodzi nie podoba mi sie to co jest za nim..no ale lepsze to niż nic.. ogólnie to spoko jak na 1 pracke.... ps. czy to coś jest w stanie rozkładu:>??
Napisano 17 Sierpień 200618 l mało ghulowe bardziej jakies zmutowane zombie bogłes lepiej zagrac swiatłem
Napisano 17 Sierpień 200618 l toxic-fantastic render fatalny, model nie wiem, moze dobry, jakos ciezko ocenic, tekstury wygladaja na zbyt niska rozdzielczosc (bump). Nie jest jakos tragicznie ogolnie.
Napisano 18 Sierpień 200618 l Dzięki za komenty, rzeczywiscie musze popracowac nad swiatłem, ale z tym nic już robić nie będę, biorę się za następna pracke.