Gość Xalor Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Witam, Poszukuje odpowiedzi na pytanie w jaki sposób w programie 3ds Max 8 można wyeksportować daną teksturę z biblioteki do osobnego pliku. Jest taka możliwość?
hkropinski Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 hmm... niezbyt wiem o co chodzi, ale jezeli chcez zapisać material to otwierasz bibliotekę, prznosisz do niej docelowy material i klikasz save
Gość Xalor Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Chodzi mi po prostu o to, że chciałbym materiał, teksturę ze standartowej biblioteki wyeksportować na przykład jako plik *.jpg osobno. Chcę po prostu wyjąć plik z biblioteki. A jak biore save to chce mi sie zapisać jako kolejna biblioteka nie zaś sam plik, a o to właśnie mi chodzi
Gość Xalor Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 To co jest na przykład po kliknięciu obok "Diffuse" w Material Editorze
jaccunio Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 wchodzisz po prostu do katalogu 3ds maxa, potem chyba do maps, znajdujesz co chcesz i masz
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 Wejdź w to co chcesz mieć, show end result, i render map :*
hkropinski Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 a jak chcesz mozesz sobie swój material przenieść do envirionment i wyrenderowac normalnie;)
Rekomendowane odpowiedzi