Napisano 21 Sierpień 200618 l właśnie stworzyłem nową postac... KoSm!tEe !!! prosze o komentarze ... :) ten obrazek jest w formacie JPG jesli ktos bedzie chcial moge pokazac postac na bialym tle aby byla bardziej wyrazna :) bym zapomnial ten model ma 705 tri ;) a tekstura jest rysowana recznie od podstaw i jest w formacie 960 x 960 PS. to jest wersja BETA postac ta bedzie modyfikowana (mam zamiar zmienic cialo -zostawic z tego modelu jedynie glowe ;) )
Napisano 21 Sierpień 200618 l Pr2yd4ły by 5!ę j4kieś c!3|\|!3 ! 5zVVy tesh prz35zkadz4ją... teXXXtoora brzydk4 ;p
Napisano 21 Sierpień 200618 l Strasznie rozmyta textura i z daleka widac jakby to była jedna wielokolorowa plama. Nie jest podobna do metalu. Połączenia maszynerii z tkanką również dość kiepskie. Jeśli ta jedna ręka to kikut to zrób tam jakieś blizny a nie tylko zaczerwienienie. Poza tym nawet kosmita ma swoją anatomie i do poruszania rękami chyba potrzebował mięsni a widze, że na klacie ma tylko żebra i do tego bez mostka. Z drugiej strony może kosmici tak mają.. ;) Troche malowania i będzie ok, bo postać ciekawa.
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor heh to prawda teksturka byla robiona na szybko ... mam zamiar ja poprawic
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor jak juz wspomnialem wczesniej to wersja testowa ;) najlepiej oceniajce glowe i szyje bo te elementy postanawiam zostawic ... reszta do usuniecia
Napisano 22 Sierpień 200618 l trzyma dziwacznie odjechany poziom, który stworzyłeś, po za tym co inni już napisali mi niepodoba się jedynie zbyt bezpośrednie połączenie mechanicznych kończyn z ciałem obcego, ja bym tam zrobił jakieś taki metalowy pierścień, ale to tylko kwestia gustu, można to też uładnić dodając jakiś detal na teksturce w tym miejscu, dorzuciłbym też jakiś takiś okrąg w kolanie mechanicznych nóg, bo nie wiem, czy przy takim połączeniu w ogóle może zginać nogami ... ogólnie jak tylko dasz większy detal tekstury będzie git ;D z moralnie zaniepokojoną ciekawością czekam na następny model i na gre :>