Napisano 22 Wrzesień 200321 l Witam wszystkich :) oto moja najnowsza pracka ;> I w zwiazku tym pytanko: jak najlepiej detale zrobic? tzn. laczenia plyt, moze jakies nity ? bo chyba lepiej to juz robic po zastosowaniu meshsmootha ?
Napisano 25 Wrzesień 200321 l Autor widze ze cos nikt nie pisze :( no to chociaz ja sam sobie odpisze :P i oto kilka nowych renderekow: od tylu: z gory: oraz poczatki moze jakiejs scenki ;) : pozdro i czekam na krytyke :]
Napisano 25 Wrzesień 200321 l niezly:)..tylko bardziej bym pogrubill te z prozdu swiat│a...dla mnie sa za bardzo splaszczone...a co to jest ta z tylu kula? pozdr
Napisano 25 Wrzesień 200321 l ta qla TO CHYba powietrze... :) albo sie w czasie przenosi :) a co do modelu to je spox, nity zrob recznie a blache wyextruduj :) ... a i zmien material czyby, i pokaz wnetrze :)
Napisano 26 Wrzesień 200321 l Autor tak, to okragle za nim to taki niby teleport ale jak widac jest na razie mocno niedopracowany ;> jeszcze nad tym w weekend popracuje i moze zastanowie sie nad jakas scenka ;] pozdro i dzieki za odpowiedzi :)