J4r3k Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 To moj 1 model w zyciu staram sie jak moge no ale zapiekne to to nie jest ;) sami zobaczcie ocencie Chyba musze bardziej zaokraglic z boku ??
g:j:r Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 jakos dziwnie robisz nadkole, popatrz po innych siatkach jak to zrobic najlepiej. chyba troche za gesta siatka.
J4r3k Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Napisano 24 Sierpień 2006 Nadkole LOL tam go nie ma jeszcze nie ma :)
damusTo Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 witaj w gronie. wstępnie moge ci powiedziez że za duzo produkujesz trójkatów w siadce, później sie to zemsci więc jaczej to popraw i zmien strategię sziałania, i powodzenia , działaj dalej. Swoją droga nietypowy wybór jeśli o autko chodzi ;)
J4r3k Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Napisano 25 Sierpień 2006 Swoją droga nietypowy wybór jeśli o autko chodzi ;) :D wybralem te auto bo sam takie mam :P chyba zaczne od nowa ;) :P
pecet Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 zacznij cyły bok od nowa, bo tam siatke bardzo dziwną masz
Gavreel Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Witam! No nareszcie wrzuciłeś to do WIPa :) A moje zdanie znasz. Rób wszystko powoli i nie pędź za bardzo do przodu póki nie porawisz tego co już masz. 3mam kciuki. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi