Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Po pierwsze, to usuń jeden wątek, bo zrobiłeś dwa identyczne, a po drugie - zmień temat na związany z pytaniem, bo osoby, które udzielają odpowiedzi, raczej omijają link, gdy widzą coś w stylu: \"Pomóżcie szybko!!!!\".

Dodam jeszcze, że także Twój avatar ma rozmiary niezgodne z regulaminem.

Napisano

Do DruGa: Nie było mnie tu z trzy miesiące. Ale wiele się zmieniło. Nie tylko podział pomocy na kilka działów, ale też ludzie. JAK BYM CHCIAŁ TAKIE RADY TO BYM POSZEDŁ DO WUJKA DOBREJ RADY, ALBO DO WRÓŻKI NA TAROTA. A ty panie DruG dawaj mi nawet dwa, bo zachowujesz się jak polityk który się dorwał do władzy i na pewno nie jesteś dla mnie pierwszym a nawet DruGim który będzie mi mówił ile mi telaxu potrzeba.

Co do drugiego pana: zrobiłem ten post niechcący, byłem w szkole i na szybko tak wyszło. Co do tytułu. Właśnie nie. Zrobiłem tak pierwszy raz, zawsze pisałem ściśle, ale ze 2, 3 osoby odpowiadały. Natomiast ci, co pisali takie texty mieli ok. 100 odwiedzin (!). Przecież myślisz: ciekawe co to? Może ja znam odpowiedź?

P.S. Jak mówiełem długo mnie nie było. Jakie są teraz wytyczne co do avatara?

Napisano

Dorwalem sie do wladzy i nie moge sie nacieszyc ;)

Jakos mnie nie obchodzi, ze nie bylo Cie miesiac, trzy, czy rok, a juz na pewno nie musze o tym wiedziec. Zasady sa jednakowe dla wszystkich.

O avatarze poczytasz w regulaminie, tak samo, jak o nazywaniu watkow.

Wracajac do pytania - jezeli chodzi Ci o animowana texture to powinienes ja wrzucic w mape Bitmap. Pozniej w Material Editorze bedziesz mial zakladke Time, zeby nia sterowac.

Odpal Helpa i wpisz w Index: \"animated bitmap\".

Napisano

Podwojony temat: piszesz, że zrobiłeś to niechcący. Ale czy ja zakładałem, że zrobiłeś to specjalnie? Mnie też zdarza się wysłać dwa razy to samo. Wiadomo, jakie są łącza i komputery, ale coś takiego trudno przeoczyć i można usunąć powtórzony post, co przecież Tobie zaproponowałem.

Temat: \"Przecież myślisz: ciekawe co to? Może ja znam odpowiedź?\" ten fragment zmartwił mnie najbardziej. Uważasz, że daleko w ten sposób zajdziesz? Tą metodą nagabywania ludzi można ich do siebie tylko zrazić.

Twoja teoria na temat liczby odwiedzin też jest świetna, tylko podstawy są inne. Tematy takie jak Twój odwiedzają wszyscy (czyli w większości też tacy, co pojęcia nie mają, jak pomóc). Natomiast jeśli sprecyzujesz problem już w temacie, to wtedy odwiedzi go mniej osób, ale wśród nich będzie więcej specjalistów z danej dziedziny, którzy nie mają czasu przeglądać wszystkiego, więc miejsca, do których zajrzą - wybierają tematami.

Avatar: Piszesz, że po trzech miesiącach przerwy zauważyłeś wiele nowych działów. Więc trudno byłoby nie zauważyć takiego jak \"Regulamin\", a skoro wcześniej go nie było, to warto by się z nim zapoznać.

Odpowiedzi na pytanie już DruG udzielił (chyba miał dobry humor ;) ).

Pozdrawiam

Napisano

Dobra, dzięki. Niedługo zmienię avatar, a regulamin już przeczytałem. Trochę mnie wczoraj poniosło, sorki. Również pozdrawiam