jasiek311 Napisano 27 Sierpień 2006 Napisano 27 Sierpień 2006 pytanie brzmi, jak w/w - w jaki sposob zaimportowac do maxa pliki tego typu?czy istanija jakies nakladki na maxa - albo - byc moze w nowszych wersjach jest to juz na standardzie - wersja 7 albo 8 (osobiscie uzywam 6stke)za szybkie odpowiedzi z gory dzieki.
Touch Napisano 27 Sierpień 2006 Napisano 27 Sierpień 2006 Plugin, plugin i jeszcze raz plugin... jak już będziesz miał, to obiekty RPC będą dostępne z rolki obiektów w zakładce Create...
jasiek311 Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Napisano 27 Sierpień 2006 a czy jest jakis darmowy plugin do tego typu plikow?
Touch Napisano 27 Sierpień 2006 Napisano 27 Sierpień 2006 http://www.archvision.com/RPCPlugins.cfm ...polecam google;)
jasiek311 Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 cos mi nie dziala ten plugin :/tzn - zainstalowalem wszystko cacy w maxie wyglada... laduje pliki do katalogu, ktory mam ustawiony jakos root w pluginie, ale nie wchodzi zaden plik :/czy moze jest ktos, kto zechcialby podzielic sie info nt. tego plugina ???
Touch Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 ...hmmmm... ja ludki RPC wrzucałem do katalogu Maps... dawno nie używałem, ale nie pamiętam, żebym miał jakies problemy. Jak sobie coś przypomnę to dam znać, tymczasem moze ktoś inny Cię wspomoże
Rekomendowane odpowiedzi