KabukiJO Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 Oto moje Punto.Napiszczie co wam sie nie podoba bo od znajomych to obiektywnej oceny nie moge sie spodziewać.Za wszystkie uwagi dziękuje.
szopa Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 Jak mozesz to zamiesc jasniejeszy render bo ten jest strasznie ciemny... poza tym chyba cos dziwnego dzieje sie zlego na tyle samochodu... zapowiada sie ciekawie!!! keep working.
Swietlik Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Z tymi felgami coś jest nie tak. Ogólnie bardzo ładnie, możesz siateczke dorzucić
Quadysz Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 ładnie.. ale z tylu faktycznie cos jest nie tak, jezeli moglbys zamiescic render z przodu bo wydaje mi sie ze pod zderzakiem spojler na srodku jest chyba zle polaczony..., tylny zderzak chyba \"za mocno wystaje\" ale glowy nie dam, no i felgi do mnie tez nie przemawiają, chyba sa jeszcze nie skonczone :) pozdrawiam
Loozack Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 ciemność, widzę ciemność :D jak możesz to daj renderka bez materiałów z właczonym tylko skylight i może na deser jeszcze dorzuć siateczkę :)
honzik Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 nooo pojazd niezły - jestem za jasniejszym renderem i z Tyłu coś faktycznie niedobrego się satało a może się mi wydaje ale tylni zderzak jest za bardzo odstający - ogólnie to więcej będzie można ocenić w jaśniejszym otoczeniu - - - pozdrowionka
KabukiJO Napisano 23 Wrzesień 2003 Autor Napisano 23 Wrzesień 2003 Dzieki za wszystkie słowa krytyki.Był to mój pierwszy samochód zrobiony w maxie wiec nie da sie ukryc ze za dobry to on nie jest.Robiłem go troche inaczej niz było to opisywane w tutorialach i teraz nanoszenie jakichkolwiek zmian jest strasznie trudne.Bedzie musiało zostac jak jest a ja zabieram sie za nowy wózek.Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi