turka Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 1. W jaki sposob mozno rozdzielic powierzchnie (box) na "siatke", a takze ja podzielic z bocznych stron? I w jaki sposob juz istniejacego boxu zmienic rozmiary?
maverick sheep Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 z prawej / lewej strony klikasz na niebieska tecze -modify tam masz length width i height co do siatki to tez tam masz length segs width segs height segs..a co do jeszcze innych to proponuje wpisac w helpie "editable poly" pozdrawiam
Jonasz_Real Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 he he, jak maverick sheep zobaczy np. słowo "prosiłabym" to od razu rzuca sie jak wilk na owcę ;)
damusTo Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 a ja mam problemy ze zrozumieniem zapytania, moze nieco rozszerzysz i napiszezs dokładnie co, po co chcesz zrobic. Rozmiary boxa i innych nazwijmy to typowych lub podstawowych obiektów modyfikujesz jak powyżej więc co z resztą ?
maverick sheep Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 ciii Jonasz nie zdradzaj mnie :D bo mi sploszysz ofiare:D
Master Kiełbaster Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Jest daleko stąd, nie dorwiesz jej w swoje zboczone łapy :*
maverick sheep Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 od razu zboczona Master to sie nazywa delikatne dlonie :*
damusTo Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 tse tse ce .... dobre podoba to mi sie, co wy takie wygłodniałe chłopali ? Siejecie szumy dziewczynie na watku pogorszycie odbiór :p
hax0r Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 1. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=9028 2. W panelu "modify" możesz ustalić gęstość siatki po przez zmianę liczby w polach : - Lenght Segs - Width Segs - Height Segs 3. Zmieniasz rozmiary wpisując wartość w polach : - Lenght - Width - Height 4. Edytujesz siatkę wybierając z "Modifier List" Edit Poly Off Topic : Pamiętaj ,że w moim profilu jest podane GG xD Buahahahah ...
Rekomendowane odpowiedzi