Napisano 29 Sierpień 200618 l Czesc. Poszukuje jakiegos plugina, rendera, zeby mozna renderowac obrazki i animacje do flasha .swf Jest mi to bardzo potrzebne. Z gory dzieki za wszelkie informacje.
Napisano 29 Sierpień 200618 l http://www.davidgould.com/Illustrate/IllustrateForMax/Illustrate53.htm setki razy temat poruszany na forum trzeba czasem uzyc opcji "szukaj"...
Napisano 29 Sierpień 200618 l Autor wielkie dzieki. ROWR, niestety illustrate nie zapisuje do formatu swf, on imituje material ink'n paint z materialow Maxa.
Napisano 31 Sierpień 200618 l Autor Jest problem z pluginem swift3d do maxa. zainstalowalem plugin ale on nie dziala. Nie pokazuje sie dodatkowy render w zakladce assign renderer. On chyba nie wspolpracuje z 3d maxem 8. Co mam zrobic? Co polecacie innego, lub jak zrobic zeby zadzialal? Prosze o pomoc.
Napisano 31 Sierpień 200618 l wielkie dzieki. ROWR, niestety illustrate nie zapisuje do formatu swf, on imituje material ink'n paint z materialow Maxa. chyba cie ten tegooo ....jak nie to ja jestem widac cudotworca bo u mnie sie da :D
Napisano 31 Sierpień 200618 l Autor No tak, co ślepemu po oczach:) nie zauwazylem tej opcji, moja wina:) Tylko cos teksturki nie chce sie do flasha zaladowac, wiesz moze co trzeba ustawic?
Napisano 1 Wrzesień 200618 l szcerze to uzywalem go z 3 lata temu ale wiem ze jakos sie dawalo...chociaz czasem przy teksturach dziwne rzeczy robil...poszukaj tutka z ustawieniami na stronie producenta ...wiem ze kiedys byl...
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Autor Ten illustrate ma bardzo malo opcji jak chce wyrenderowac w vector. Najlepszym rozwiazaniem bylby plugin do maxa swift3d v3 max plugin, tylko jest problem bo nie dziala mi z maxem 8(nie moze zaladowac jako dodatkowego rendera), moze ktos posiada maxa8 i daje rade uruchomic ten plugin? Oto jakie rzeczy mozna w nim robic: http://www.templatemonster.com/flash-templates/11754.html
Napisano 5 Wrzesień 200618 l Autor to jeszcze raz ja. uzywaliscie moze swift3d v3 max plugin w 3ds maxie 8? CZy dzialal? a moze w nizszej wersji maxa dziala?