Ghost REAKTYWACJA Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Miałem procesor Duron 800, płyte KT133a, 256 dimów, GF2 mx400 64 nie ddr. Na tym komputerze grałem sobie w Colina 2, i było wszystko ładnie płynnie itp. Ostatnio w większości gier ma Tak jakby lagi, czyli cholernie przycina. Nawet w tym colinie który mi się dobrze ruszał. Wszystko wraca do normy gdy wyłączy się dzwięki w grze. A mam SB live 5.1, a to samo jest gdy uruchamiam karte dżwiękową z płyty. Żeby było śmieszniej dwa dni temu zakupiłem sobie nowe części Athlona 2000+ ,256 DDR i płyte KT400 i jest to samo.O co chodzi.:mad:
dr Ug Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Zmien prosze temat watku, bo nie dosc, ze wulgarny, to jeszcze z bledem ortograficznym. Wstyd :P
MeG Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 temat watku trzeba zmienic ! edytuje to bo straszy na hardware dyskusjach zeby potem nie bylo ze kasuje i sobie robie co chce ... zmieniam tylko wulgaryzmy
Ghost REAKTYWACJA Napisano 23 Wrzesień 2003 Autor Napisano 23 Wrzesień 2003 Reinstalowałem, formatowałem i dupa z tego. Ps: sorry za te \"wulagryzmy\"
Rekomendowane odpowiedzi