jolo Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 mam problem z instalacja maxa4 na win2000 jak cos wiecie to pomozcie
bor Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 kurcze, zbytnio nie przyblizyles nam problemu.... moze cos wiecej? w ogole ci sie nie odpala, zawiesza sie itp?
VGT Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 trudno cokolwiek stwierdzić. Opisz chociaż te problemy. Niestabilność programu instalacyjnego, jakieś komunikaty, zwiecha windozy. Wychodzi mi zgadywanie na tym forum, ale nie aż tak. Pozdrawiam PS. heh. bor był szybszy [lol]
jolo Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 nie chce sie poprostu zainstalowac. gdy wlaczam setupa to mi jakis blad wyskakuje i podejzewam ze jest to powodem tego ze win2000 nie obsluguje dosa ,ale nie jestem pewien
Anonymous Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 no koledzy udalo mi sie zainstalowac ale gdy chcem uruchomic go, to mi wyskakuje blad[7.1.29] ktory mowili ze potrzebna mi licencja na oprogramowanie i nawet nie dochodzi do momentu kiedy jest tabelka gdzie wpisujemy autorization code bo po wyswietleniu bledu max sie wylacza. pomocy plesesesesesese
Rekomendowane odpowiedzi