jarzabek Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Chciałbym serdecznie powitac wszystkich forumowiczów w moim pierwszym poscie i wątku. Temat "Zaprojektuj wnetrze dla wybranego domu F.L.Wrighta" 3 rok II sem.-architektura. Jak widac dopiero się uczę, ale komentarze i krytyka zawsze mile widziane.
znika Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 fajne, ale widok moglby byc bardziej z boku bo jak jest en face, to robi sie nudne, zwlaszcza ze wszystko jest symetryczne...
PT82 Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 te stoliki jakies lipą jadą troszke...te u wejscia symetrycznie jak kolumny i 4 polki tak na sile upchane moze 2 w ksztalcie ceownika?...bardziej by pasowaly..tak mnie sie wydaje aha...pomieszczenie widze doswietlone tylko naturalnym swiatlem..pomysl o lapach :)
jarzabek Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 te stoliki jakies lipą jadą troszke...te u wejscia symetrycznie jak kolumny i 4 polki tak na sile upchane moze 2 w ksztalcie ceownika?...bardziej by pasowaly..tak mnie sie wydaje Masz rację. Robione na samym końcu w duzym pośpiechu bez głębszego przemyślenia.
jarzabek Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 hi... duże te rolety Hmmm...dobre są
jarzabek Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 Nawet niezłe zestawienia elementów-gorzej z kolorystyką ( plastikowe drewno ).Niezłe ujęcie.Brakuje czegoś za oknem.Przypomina mi to projektowanie wnętrz rodem ze Stanów Zjednoczonych. Dzieki za trafne spostrzeżenia, zwłaszcza jakiś dobry background by się przydał, nie kumam tylko co z tymi stanami.
bartas309 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 jak sie kojarzy ze stanami to chyba dobrze:]
jasiek311 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 jak dla mnie - BOMBA! kopie zad Twoja wizkajest kilka niuansow - m.in. symetria pomieszczenia :/ ale ogolne wrazenie jest jak najbardziej dobre tak 3maj! jestes na dobrej drodze do sukcesu ;)pozdro edit: komentarz, jakie czesto gesto mozna spotkac na forach amerykanskich.. no co - jak stany, to stany :D
_qb Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 hehe...nie wiem czy frank ucieszylby sie ,ze w jego wnetrzu stoja meble le corbusiera....pozdr!!
Rekomendowane odpowiedzi