Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chciałbym serdecznie powitac wszystkich forumowiczów w moim pierwszym poscie i wątku. Temat "Zaprojektuj wnetrze dla wybranego domu F.L.Wrighta" 3 rok II sem.-architektura. Jak widac dopiero się uczę, ale komentarze i krytyka zawsze mile widziane.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajne, ale widok moglby byc bardziej z boku bo jak jest en face, to robi sie nudne, zwlaszcza ze wszystko jest symetryczne...

Napisano

te stoliki jakies lipą jadą troszke...te u wejscia symetrycznie jak kolumny i 4 polki tak na sile upchane moze 2 w ksztalcie ceownika?...bardziej by pasowaly..tak mnie sie wydaje

aha...pomieszczenie widze doswietlone tylko naturalnym swiatlem..pomysl o lapach :)

Napisano
  • Autor
te stoliki jakies lipą jadą troszke...te u wejscia symetrycznie jak kolumny i 4 polki tak na sile upchane moze 2 w ksztalcie ceownika?...bardziej by pasowaly..tak mnie sie wydaje

Masz rację. Robione na samym końcu w duzym pośpiechu bez głębszego przemyślenia.

Napisano
  • Autor
Nawet niezłe zestawienia elementów-gorzej z kolorystyką ( plastikowe drewno ).Niezłe ujęcie.Brakuje czegoś za oknem.Przypomina mi to projektowanie wnętrz rodem ze Stanów Zjednoczonych.

Dzieki za trafne spostrzeżenia, zwłaszcza jakiś dobry background by się przydał, nie kumam tylko co z tymi stanami.

Napisano

jak dla mnie - BOMBA! kopie zad Twoja wizkajest kilka niuansow - m.in. symetria pomieszczenia :/ ale ogolne wrazenie jest jak najbardziej dobre tak 3maj! jestes na dobrej drodze do sukcesu ;)pozdro

edit: komentarz, jakie czesto gesto mozna spotkac na forach amerykanskich.. no co - jak stany, to stany :D

Napisano

hehe...nie wiem czy frank ucieszylby sie ,ze w jego wnetrzu stoja meble le corbusiera....pozdr!!