Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A oto i mój drugi samochód w życiu.Oczywiście chodzi mi o drugi wymodelowany w maxie.Mam nadzieje ze dzieki waszym radom uda mi sie w końcu zrobić coś do końca jak trzeba.A samochód jest tego wart.Dołączam z grubsza wymodelowaną karoserie.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

prawie taki jak moj :)

skoro chcesz przerobic na wersje drogowa to od razu zwroc uwage na nadkola, i glowna linia karoserii

qrde chcialbym taki samochod ale jeszcze bardziej mustanga...

czekamy na updaty :)

pozdrawiam

Napisano

mi tam się to auto za cholerę nie podoba :| ale co do twojego modelu to jest... hmmm... taki low poly strasznie, aż za bardzo... i ździebko dziwną siatkę masz, to znaczy dużo w niej trójkątów i jest taka trochę niepoukładana :) ale mam nadzieję, że jeszcze wszystko poprawisz :D trzymaj się [piwo]

Napisano

Ekstra auto sobie wybrałeś. Bardzo fajna i orginalna konstrukcja. Szkoda, że już nie robią takich samochodów (loozack ma pewnie trochę inne zdanie na ten temat :P ). Czekam na kolejne renderki i życzę powodzenia.

[soczek]

Napisano

model coraz lepszy :) ale mam wrażenie, że przednie nadkole jest krzywe... o reszcie nie wspominam bo widzę, że jeszcze się za nią nie wziąłeś :) waiting for updates [piwo]