Napisano 3 Wrzesień 200618 l Witam, Mam maly problemik i chcialbym sie was poradzic jak go rozwiazac.. a mianowicie chodzi o to ze mam internet ktory chcialbym rozprowadzic na kilka kompow (ok 3-4) jak moge ta czynnosc zrobic.. czego potrzebuje.. (swicha, huba, routera) bo naprawde nei orientuje sie w temacie
Napisano 3 Wrzesień 200618 l ja mam rozdzielone na 3 kompy za pomocą switcha, mój komp służy jako serwer.
Napisano 3 Wrzesień 200618 l Ja mam neostrade, i mi wystarczy router (z wbudowanym modemem). Ma switcha na 4 wyjscia wiec powinien wystarczyc
Napisano 3 Wrzesień 200618 l Ja mam neo 512 z routerem Asmax Ar-701u (może nie za wyrywny ale działa) wszystko działało nieźle na 4xWiFi po mieszkaniu. Router ma też wyjścia na RJ45 do kabla. Dobre forum na temat sieci http://lanforum.prv.pl/
Napisano 3 Wrzesień 200618 l Router.. planet i d-link to firmy godne polecenia... napewno coś wybierzesz dla siebie :)
Napisano 3 Wrzesień 200618 l Thorgal, sprawdz warunki umowy twojego operatora, bo moze wyjsc ze bedziesz musial placic za te 4 kompy
Napisano 3 Wrzesień 200618 l Autor do 3 moge niby rozprowadzac... tyle ze nei wiem czy bede musial placic..