Napisano 7 Wrzesień 200618 l Czy widział ktoś tego przewodnika do wersji 5.1 bo ona różni sie troche od wersji 4.2
Napisano 7 Wrzesień 200618 l hmmmm dolaczony do XSI jest przeciez, no i ze strony producenta mozna sciagnac dokumentacje
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Autor ale mi nie chodzi o dokumentacje tylko jak sama nazwa mówi "Online guides" czyli przewodnik po softimage w wersji html. Miałem coś takiego jak uzywałem wersji 4,2..służy to m.in. do pomocy w modelowaniu. Jest tam wyszukiwarka szukanych problemów i rozwiązania do nich
Napisano 21 Wrzesień 200618 l a mozesz podac linka do wersji 4.2?? bo ja ciebie tez do konca nie rozumiem, w dolaczonym helpie w xsi masz swoje guides(ten twoj przewodnik po xsi), ktore sluzy do pomocy miedzy innymi w modelowaniu, masz tam tez wyszukiwarke problemow, rozwiazania problemow, wszystko ladnie opisane, sprawdzales to wogole? a zreszta po co ci to online, skoro masz to offline razem z xsi
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Autor a mozesz podac linka do wersji 4.2?? bo ja ciebie tez do konca nie rozumiem, w dolaczonym helpie w xsi masz swoje guides(ten twoj przewodnik po xsi), ktore sluzy do pomocy miedzy innymi w modelowaniu, masz tam tez wyszukiwarke problemow, rozwiazania problemow, wszystko ladnie opisane, sprawdzales to wogole? a zreszta po co ci to online, skoro masz to offline razem z xsi nie mam linka bo to jest tylko do płatnej wersji. Jasne że to sprawdzałem. a ten przewodnik o którym mówie to nie jest online tylko offline- "online guides" to tylko taka nazwa..Wiem że w wersji 5.1 jest pomoc ale w wersji 4.2 to było na osobnej płytce bo zajmuje ponad 500MB i trzebabyło doinstalować po instalacji programu wiec nie możliwe żeby to było to samo co help w wersji 5.1