goral Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 Czy widział ktoś tego przewodnika do wersji 5.1 bo ona różni sie troche od wersji 4.2 1
Gość e=mc^2 Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 hmmmm dolaczony do XSI jest przeciez, no i ze strony producenta mozna sciagnac dokumentacje
goral Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Napisano 14 Wrzesień 2006 ale mi nie chodzi o dokumentacje tylko jak sama nazwa mówi "Online guides" czyli przewodnik po softimage w wersji html. Miałem coś takiego jak uzywałem wersji 4,2..służy to m.in. do pomocy w modelowaniu. Jest tam wyszukiwarka szukanych problemów i rozwiązania do nich
goral Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 ja go nie rozumiem ... :) a nie używałeś tego w wersji 4.2?
Gość e=mc^2 Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 a mozesz podac linka do wersji 4.2?? bo ja ciebie tez do konca nie rozumiem, w dolaczonym helpie w xsi masz swoje guides(ten twoj przewodnik po xsi), ktore sluzy do pomocy miedzy innymi w modelowaniu, masz tam tez wyszukiwarke problemow, rozwiazania problemow, wszystko ladnie opisane, sprawdzales to wogole? a zreszta po co ci to online, skoro masz to offline razem z xsi
goral Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 a mozesz podac linka do wersji 4.2?? bo ja ciebie tez do konca nie rozumiem, w dolaczonym helpie w xsi masz swoje guides(ten twoj przewodnik po xsi), ktore sluzy do pomocy miedzy innymi w modelowaniu, masz tam tez wyszukiwarke problemow, rozwiazania problemow, wszystko ladnie opisane, sprawdzales to wogole? a zreszta po co ci to online, skoro masz to offline razem z xsi nie mam linka bo to jest tylko do płatnej wersji. Jasne że to sprawdzałem. a ten przewodnik o którym mówie to nie jest online tylko offline- "online guides" to tylko taka nazwa..Wiem że w wersji 5.1 jest pomoc ale w wersji 4.2 to było na osobnej płytce bo zajmuje ponad 500MB i trzebabyło doinstalować po instalacji programu wiec nie możliwe żeby to było to samo co help w wersji 5.1
Rekomendowane odpowiedzi