artursadlos Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 tak jakos przyszla mi ochota do skonczenia tej pracy wiec podlubie przy niej. sporo detali i drobnych smaczkw jest jeszcze do dodania mile widziana konstruktywna krytyka i wszelkie sugestie:)
muody Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Tortur, ile ty rzeczy masz aktualnie oznaczone jako "WiP"? już się nie mogę połapać, które komiksy kontynuujesz, co z tą serią o Alicji itd. radzę lekko otworzyć dłoń kolosa, teraz wydaje się, jakby chciał uderzyć to zielone ale może się tylko wydaje ;)
kipalol Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Musze powiedziec ze praca niezła.Masz tyle pomysłow pewnie zenie mozesz sie juz połapac tez tak bym chciał ale mi umiejetnoscinie pozwalaja ;P
artursadlos Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Napisano 11 Wrzesień 2006 Alicja - demo jest. na razie nikt nie jest zainteresowany wiez lezy sobie cichutko. Spejzboj - caly czas sie tworzy rownolegle ze Spejzboj Artbook(making Of) Koscian - chwilowo zawieszony Kampania wrzesniowa - teraz atakuje mam czas to robie. nikt mnie zatrudnic nie chce to co poradzic:D Pozdro Avenger - racja z ta dlonia
artursadlos Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Napisano 11 Wrzesień 2006 jako ciekawostke powiem ze nie zdazylem wyslac tej pracy na konkurs labirynt boox. hehehehe
Kim Bo Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 ja bym przycieniował bardziej ten kawałek, który dla mnie wskazywałby "pod pachą" ^^ . Tam jest za jasno, u mnie sprawia to wrażenie że ta ręka nie należy wogóle do kolosa. Może też troszke oczy.. jedno patrzy na "zielone" a drugie troszke za wysoko i w lewą strone Fajna pracka, w porównaniu do tego co widziałem na początku to naprawde idzie do przodu :) P.S. Sam nie moge rysować tabletem bo nie mam miejsca na dysku, a drugiego dysku (na sATA) komp wogóle nie widzi. A gdy ogladam ta pracke aż sie chce wziąć do roboty :)
artursadlos Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Napisano 12 Wrzesień 2006 fakt, nieco za duzo mgly na prawej stronie kolosa. i oczy rozbiegane. dzieki Pozdrawiam napraw to widzenie dysku jak najszybciej:)
aspenboy Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 Ja bym nieco zróżnicował najbliższy i najbardziej odległy plan.
Rekomendowane odpowiedzi