Napisano 11 Wrzesień 200618 l tak jakos przyszla mi ochota do skonczenia tej pracy wiec podlubie przy niej. sporo detali i drobnych smaczkw jest jeszcze do dodania mile widziana konstruktywna krytyka i wszelkie sugestie:)
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Tortur, ile ty rzeczy masz aktualnie oznaczone jako "WiP"? już się nie mogę połapać, które komiksy kontynuujesz, co z tą serią o Alicji itd. radzę lekko otworzyć dłoń kolosa, teraz wydaje się, jakby chciał uderzyć to zielone ale może się tylko wydaje ;)
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Musze powiedziec ze praca niezła.Masz tyle pomysłow pewnie zenie mozesz sie juz połapac tez tak bym chciał ale mi umiejetnoscinie pozwalaja ;P
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Autor Alicja - demo jest. na razie nikt nie jest zainteresowany wiez lezy sobie cichutko. Spejzboj - caly czas sie tworzy rownolegle ze Spejzboj Artbook(making Of) Koscian - chwilowo zawieszony Kampania wrzesniowa - teraz atakuje mam czas to robie. nikt mnie zatrudnic nie chce to co poradzic:D Pozdro Avenger - racja z ta dlonia
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Autor jako ciekawostke powiem ze nie zdazylem wyslac tej pracy na konkurs labirynt boox. hehehehe
Napisano 11 Wrzesień 200618 l ja bym przycieniował bardziej ten kawałek, który dla mnie wskazywałby "pod pachą" ^^ . Tam jest za jasno, u mnie sprawia to wrażenie że ta ręka nie należy wogóle do kolosa. Może też troszke oczy.. jedno patrzy na "zielone" a drugie troszke za wysoko i w lewą strone Fajna pracka, w porównaniu do tego co widziałem na początku to naprawde idzie do przodu :) P.S. Sam nie moge rysować tabletem bo nie mam miejsca na dysku, a drugiego dysku (na sATA) komp wogóle nie widzi. A gdy ogladam ta pracke aż sie chce wziąć do roboty :)
Napisano 12 Wrzesień 200618 l Autor fakt, nieco za duzo mgly na prawej stronie kolosa. i oczy rozbiegane. dzieki Pozdrawiam napraw to widzenie dysku jak najszybciej:)