Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

tak jakos przyszla mi ochota do skonczenia tej pracy wiec podlubie przy niej. sporo detali i drobnych smaczkw jest jeszcze do dodania

mile widziana konstruktywna krytyka i wszelkie sugestie:)

newborncopyxl7.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tortur, ile ty rzeczy masz aktualnie oznaczone jako "WiP"? już się nie mogę połapać, które komiksy kontynuujesz, co z tą serią o Alicji itd.

radzę lekko otworzyć dłoń kolosa, teraz wydaje się, jakby chciał uderzyć to zielone

ale może się tylko wydaje ;)

Napisano

Musze powiedziec ze praca niezła.Masz tyle pomysłow pewnie zenie mozesz sie juz połapac tez tak bym chciał ale mi umiejetnoscinie pozwalaja ;P

Napisano
  • Autor

Alicja - demo jest. na razie nikt nie jest zainteresowany wiez lezy sobie cichutko.

Spejzboj - caly czas sie tworzy rownolegle ze Spejzboj Artbook(making Of)

Koscian - chwilowo zawieszony

Kampania wrzesniowa - teraz atakuje

mam czas to robie. nikt mnie zatrudnic nie chce to co poradzic:D

Pozdro

Avenger - racja z ta dlonia

Napisano

ja bym przycieniował bardziej ten kawałek, który dla mnie wskazywałby "pod pachą" ^^ . Tam jest za jasno, u mnie sprawia to wrażenie że ta ręka nie należy wogóle do kolosa. Może też troszke oczy.. jedno patrzy na "zielone" a drugie troszke za wysoko i w lewą strone

Fajna pracka, w porównaniu do tego co widziałem na początku to naprawde idzie do przodu :)

P.S. Sam nie moge rysować tabletem bo nie mam miejsca na dysku, a drugiego dysku (na sATA) komp wogóle nie widzi. A gdy ogladam ta pracke aż sie chce wziąć do roboty :)

Napisano
  • Autor

fakt, nieco za duzo mgly na prawej stronie kolosa. i oczy rozbiegane. dzieki

Pozdrawiam

napraw to widzenie dysku jak najszybciej:)