Napisano 14 Wrzesień 200618 l plyta: ASUS M2N-E procek: dual athlon64 3600+ system: WIN XP pro SP2 wiem ze to nie forum hardware'owe, ale tez wiem ze sporo mądralów tu zagląda, wiec moze ktos mi cos doradzi? a problem jest taki ze nie moge podpiac nic oprocz myszki do portu USB. tzn. kiedy podpinam kamere internetowa, czy pendrive'a czy odtwarzacz mp3, czy aparat fotograficzny windows wyswietla zolty dymek: "nie rozpoznano urzadenia USB Jedno z urzadzen USB podłączonych do tego komputera ma awarię, ale system windows nie może go rozpoznać. Aby uzyskać pomoc w rozwiązaniu tego problemu, kliknij ten komunikat" przy instalacji sterow do plyty gl pojawil sie komunikat apropos USB ze najpierw trzeba zainstalowac -QFE fix for USB 2.0 potem - Intel INF driver na koncu - USB 2.0 driver jednak zadnego z powyzszych na plytce oczywiscie nie ma jedynie jest plik tekstowy, ktory oznajmia ze jak zainstaluje SP1 to wszystko powinno byc wpozadku ALE NIE JEST :(( czy ktos z Was wie jak uporać sie z tym problemem? z gory dzieki kru