kliment woroszyłow Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 stworzyłem ten watek z uwagi na mały problem który mnie dotyka, zaznaczam ze nie jest to jakas tragedia niemniej jednak irytujace to jest. Żeby sie nie rozgadywać chodzi o to ze kiedy wchodze do "WOLNYCH DYSKUSJI" zmieniają mi sie ustawienia zasad postowania ( kojarzycie to małe okienko u dołu po lewej?) wszędzie na forum moge wklejać załaczniki...a w wolnych dyskusjach nie moge....teraz dla pewności sprawdziłem w innych miejscach forum...i widze ze jest jeszcze gorzej...nigdzie nie moge wklejhac załaczników!!!! brak odpowiedniego przycisku w miejscu gdzie dodawało sie załączniki w "opcjach zaawansowanych" HELP!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 w wolnych dyskusjach załączniki zostały wyłączone ze względu na obciążenie serwera. W tym dziale jest chyba najwiekszy ruch i np takie wątki jak "rzeczy interesujące" lub "z drugiej strony ekranu" były by najbardziej oblegane. W tej chwili obrazki linkowane np. z imageshack lub innych tego typu to najlepsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 hostimage.org - po co zaśmiecać serwer ? potem będzieie narzekania że wolno chodzi. ↓ Edit do Marcina ↓ dokładnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 hostimage.org - po co zaśmiecać serwer ? potem będzieie narzekania że wolno chodzi. albo bedzie jakiś wielki krach i wszystkie załączniki wylecą ;] (jak kiedyś, tylko nie wszystkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 OK dziękuje panowie. wątek mozna usunąć. Kliment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi