nielot007 Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Wydaje mi się że jest to Acrobe PhotoShop bądź PaintShopPro mam zamiar kupić i nie wiem który robi textury albo jakiś inny doradźcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galtor Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Robi ?! sam je musisz zrobić! A z Photoshopem moze łatwiej ci pójdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2003 wiem że nie robi ale nie chciało mi się już więcej pisać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość laq Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 sprobuj z Infinity Textures (bardzo milutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Nie acrobe tylko adobe photoshop :). Osobiście polecam corel painter. Trudno się w nim pracuje na warstwach, ale ma za to świetne pędzle. Oba te programy doskonale się uzupełniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi