MikiS Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Nie Działa :(( nie wiem czy to kwestia jakiś ustawień czy uboszszej wersji mojego 3D? :\ mam nadzieje że to pierwsze!
Hynol Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Ale co Ci nie działa - bo z powietrza to ciężko powiedzieć co popsułeś. Screen albo opis błędu byłby na miejscu.
MikiS Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 no Glass material włanczam material editor klikam w materiały (wyświetla sie ich lista) bez ww Glass ale po włączeniu Incompatybile (z lewej) pokazuje mi jeszcze 3 materiały na szano kturych nie moge zastosować Glass, Mental rey, DGS Material
MikiS Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 a jeszcze jedno jak ściągnołem kiedyś prace (czyjąś tam) i był tam wykorzystany glass to w panelu material był i mogłem go urzyć :| ale tylko tam!
Hynol Napisano 19 Wrzesień 2006 Napisano 19 Wrzesień 2006 Musisz zmienić renderer na mental raya. Okno Render -> zakładka common ->asign renderer ->mental ray. Jako główny i materiałów. I mam wrażenie że to tylko początek pytań.
MikiS Napisano 19 Wrzesień 2006 Autor Napisano 19 Wrzesień 2006 dział, działa on żyje jesteś moim zbawicielem nie mam więcej pytań Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi