danieloxx Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu. Otóż, mam mały problem. Chciałem uaktywnić przesuwanie objektu (select and move) ten taki krzyżyk i jak chcę coś przesunąć to po pierwsze te strzałki nad objekem XYZ nie robią się tego koloru co zawsze przy włączaniu tej opcji i p drugie objekt przesuwa mi się w dowolną stronę. Żadnej precyzji, tak jak bym gdzieś coś wyłączył. Można prosić o ewentualną pomoc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 nie wiem czy o to ci chodzi. ale moze wcisnij "X" na kalwiaturze. Skrot ten powoduje wlacznie/wylaczanie tych strzalek. Albo Customize-Preferences-Gizmos pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloxx Napisano 23 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2006 DZIĘKI SERDECZNE...Kurde ale mnie to wkurzało..dzięki jeszcze raz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi