Napisano 24 Wrzesień 200618 l hej Mam do Was pytanko, zrobiłem cos nie wiem co, podczas zabawy z animacja. wszystkie obiekty które tworze (np box) sa w pkt 0,0,0 i nie da sie ic nawet ruszac, jezeli ktos zna wsakzówke jak to usunac dzieki :) mam jeszcze 2 pytanie podczas tworzenia prostych animacji po umieszceniu na scieke kamery nie wiem czemu ale nie moge edytowac targeta (np jak chce go przesunąć to przesuwa sie razem ze ściezka (splinem) z gory dzieki za ewentualne odpowiedzi Pzdr
Napisano 24 Wrzesień 200618 l hmm. najłatwiej będzie zresetować maxa. zamknij program i usuń plik max.ini Wszystko powinno wrócić do stanu poczatkowego.
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Autor hmm. najłatwiej będzie zresetować maxa. zamknij program i usuń plik max.ini Wszystko powinno wrócić do stanu poczatkowego. Dzięki serdeczne, pomoglo:) ale ciekawie mnie rowniez co to mogła byc za funkcja , jak ktos wie to podtrzymuje wątek.. i moze ktos odpowie jeszce odnośnie pytania dotyczącego animacji ;> Pozdr
Napisano 24 Wrzesień 200618 l może wcisąłeś spacje ? a drugie pytanie wymaga przełożenia na polski mniej więcej od momentu: 'po umieszceniu na scieke kamery'.
Napisano 26 Wrzesień 200618 l Autor może wcisąłeś spacje ? a drugie pytanie wymaga przełożenia na polski mniej więcej od momentu: 'po umieszceniu na scieke kamery'. hehehe, pisałem to pod wpływem emocji i zblizajacego sie nieubłagalnie terminu , wiec moze dlatego wprowadziłem taki haos ;), ale doszedłem do tgo co zrobiłem żle..... poprostu zrobiłem o jeden ruch za duzo i umieściłem na ścieżce rownież target (głupie ale prawdziwe ) ;) Pzdr, thx