Arxis Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Mam na dysku kilka materiałów typu .mat, ale nie potrafię ich zaimportować do mojego Max`a, jak mam to zrobić? Z góry dzięki za pomoc.
jasiek311 Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 w maxie, jak mysle pracujesz... wiec otwierasz material editor - skrot pod " m " nastepnie wciskasz get material - to jest chyba pierwsza ikonka z lewej nastepnie wybierasz new - i open w nowym okienku, jakie wyskoczy - i pozniej mozesz przenosic materialy z tego okna do material editor, that's all folks :) pozdrawiam
Arxis Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Napisano 25 Wrzesień 2006 dobra. w maxie włączyłem material editora, kliknąłem get material, ale to mnie prowadzi do wyboru materiałów, a nie widzę tam żadneko przycisku "Open"... nie wiem co dalej...
mirach Napisano 25 Wrzesień 2006 Napisano 25 Wrzesień 2006 Tam ciut wyżej masz Browse From, wybierz Mtl Library, tam będziesz miał Open. pozdrawiam mirach
Arxis Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Napisano 25 Wrzesień 2006 Och, wielkie dzięki, już mam. Co ja bym bez was zrobił... ;)
Rekomendowane odpowiedzi