wesoły Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Postanowiłem wystartować w pierwszej bitwie, jak dla mnie jest to debiut. Chcę, aby moja praca przedstawiała patriotyzm Polaków w czasie drugiej wojny światowej. Przecież wtedy zginęło tak wielu, młodych ludzi. Zginęło bo oddali swoje życie w imię miłości do nazwy Polski, do jej biało-czerwonych barw. No cóż, zaczynam. Szkice już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 swietne podejscie do tematu!!!!! chyba podsunales mi pewien pomysl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Nie wiem jak milosc do ojczyzny przeklada sie na milosc szalenca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Chodzi o to, że szaleniec z miłości do ojczyzny zrobi wszystko. Rozumiesz ? W tym miejscu można się spierać, jeżeli jednak, źle rozumuję, mogę zrobić zupełnie coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 No wlasnie, bo czy to oznacza, ze wszyscy ktorzy zgineli za ojczyzne to szalency? Ja bym ich nazwal bohaterami, chociaz patriota ze mnie zaden ;) Oczywiscie masz prawo do wlasnej interpretacji i tematu jaki zapragniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 I tu muszę ci przyznać po części rację. Aż zapytam się adminów co Oni o tym myślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Poradziłem się Saygona i o to jego odpowiedź: \"jezeli przedstawisz tylko ludzi walczacych czy umerajacych to bedzie to niezgodne\". W związku z tym, że moja praca może budzić pewne wątpliwości co do tego postanawiam zmienić temat na Miłość w umyśle szaleńca: All for Love. Szkice postaram się wrzucić niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi