darkelf Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Witam, zrobilem sobie taka pracke(nie za bardo sie znam na rysowaniu :( )... Prosze o krytyke moze pochwaly :D itd :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Ajjjj, wybacz zjechanie ale wyciągnij z tego wnioski a będzie ok... Podstawowy zarzut to fakt że średnio widać co to jest... Horyzont wygięty w przeciwną stronę... Nie rozumiem... Przy wybuchu jest ciemniej niż przy postaci... Nie rozumiem... Z ciemności od postaci idą jasne kreski... Nie rozumiem... Gość patrzy się na drzewo i świeci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 No i ja coś powiem. Dla mnie to nie drzewo tylko prawdziwek. Poza tym brak poświaty wokół grzybka umacnia mnie w tym twierdzeniu. No i te kreski białe to moze chromowane i zesztywniale wstąrzki które nie furkoczą tylko utrzymuja sie w pionie od podmuchu z prawdziwka. Popracuj nad tym jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 hihi, nomm rozumiem... Prawdziwek :D... jeszcze nad tym popracuje... Z tym oswietleniem, to chyba tak wyszlo, ze dopiero na koncu dodalem grzyb :P zeby bylo z czego ten swiatlocien na postaci zrobic :). Kreski dodane aby zobaczyc ten pOWER;P... no nic, jezeli sie nie udalo, trudno :) a co do horyzontu, to nie weim czemu dziwny :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoły Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Mi to Lord Vadera (tak on się nazywał?) z Star Wars przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 update(wiem ze to nie wip, ale nie moglem sie powstrzymac :P): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Mi sie podoba :D Tylko ta postać za kwadratowa :/ ALe poza tym jest OK :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 nie podoba mi sie. poogladaj troche grafik na necie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi